Ahojte baby, chcela by som sa poradit. Uz davnejsie sme s manzelom dohodli, ze nechame to na nahodu 😊 ( neskor ked tak sa poradim s lekarom Momentalne sa az tak moc nesnazime) ale tento tyzden mam mensie krce v bruchu, som unavena, hladna a ktuti sa mi hlava... nechcem sa predcasne tesit Neviem ci mam kupovat hned teraz test, alebo este pockat pretoze len pred tyzdnom som mala menzes. Mam sa tesit alebo nie mali sme aj umrtie v rodine tak som si myslela ze preto to mam take divne...ale zasa som pocas toho jedla pila tak hadam to nie je stres a to vsetko..Dakujem za radu
to určite nebudú tehotenské príznaky, ak by aj došlo v tomto cykle k oplodneniu, tak by došlo možno pár dní dozadu a to sa ešte ani nedostalo emrijko do maternice a na príznaky je naozaj skoro a možno máš len teraz plodné obdobie..keďže máš týždeň od menštruácie.. ak sa snažíte o miminko, tak si kúp tehotenské testy a skús testovať až keď ti bude MS meškať, aby si nebola zbytočne sklamaná 🙂 držím palce nech sa čoskoro zadarí 😘
Dakujem za radu ☺ tak to nebudem ani riesit Uvidim casom
Ze by som ju mala tak rychlo 😂 lebo menzes skoncila len teraz v piatok ale ved pockam uvidim ☺
Mna by to ani nenapadlo len vikend som prespala 😊 a dnes mam dost take bolesti v bruchu a je mi divno.. preto sa pytam Ak to bude moc samozrejme asi sa treba radit s lekarom
Dakujem 😊 dobre vediet 😂
@11mata22 Naozaj to treba nechať na osud, nesiliť a nedomýšľať si. Ono keď budete tehotná, verte tomu, že to vedieť budete. To sú také iné príznaky, ako: kŕče v podbrušku, točenie hlavy, únava. Spomínané príznaky sú bežné pri xy iných chorôb, vyčerpania, stresu. Tehotenské príznaky sú napr. zmena čuchu, zrazu cítite všetko a silnejšie, zmena chutí, strašná chuť na niečo, že pôjdete cez mŕtvoly, aby ste to zjedli. Mnohé ženy tvrdia, že nemali príznaky, výnimka potvrdzuje pravidlo, ale podľa mňa si to len proste nevšimli.
Priznam sa ze mna to ani moc nenapadlo lebo uz to tak vela krat bolo ako pisete... ale mala som vcera strasnu chut na maso ale az tak ze o 20hod. sme sa zobrali do restauracie kde som to maso zjedla samotne 😆 a vecer sme sli spat a ja som bola znova hladna a manzel ze ci nahodou nie som tehotna tak preto ma to napadlo.. alebo mi len nieco chyba
@11mata22 ak ti pred tyzdnom skoncil menzes tak tehotenstvo nie je velmi pravdepodobne..ak mas pravidelny cca 28 dnovy cyklus tak teraz by si mala byt v case ovulacie...a test zachytiti tehotenstvo az caa 12 dni po ovulacii ...cize testuj v case ocakavanej menstruacie a mas to na istotu 🙂 drzim palce 🙂
Test si urob až keď ti bude meškať MS aj dva dni stačia.Ja som si robila test na deň MS pretože som sa cítila tak inak ale na MS nie.No test bol pozitívny na deň MS i keď neprišla 😀
Aj nam umrel niekto v rodine a nevedela som vtedy o tom ze som tehotna a bola som 😊. Jedna dotycna mi vtedy povedala ze musi niekto odist aby mohol prist niekto dalsi do rodiny. Bolo mi to zvlastne ale tak asi bolo v nasom rode plno 😂. Cierny humor..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Najlepšie bude keď test si spravíš až keď ti bude meškať menzes. Keby si si spravila test tak ešte aj tak ti nič neukáže