Ženušky zdravím Vás. Mám pocit, že som tehotná 🙂 Príznaky ako bolesti v podbrušku, únava, tlak v brušku, nevoľnosť a mám až moc nízky tlak 😒 a bolesti v prsiach a v ústach hrozne umelú chuť blee... Myslím, že by to mohla byť predzvesť tehotenstva...s priateľom sme si to plánovali, zvlášne mi len príde to, že ak som tehotná, tak som otehotnela 2 dni pred mrchou 😨 Máte niektorá také skúsenosti? 🙂 Zajtra si idem urobiť test, takže sa ešte neradujem...dúfam, že ma poteší pozitívnym výsledkom 🙂 😉 Budem rada za každú reakciu 😎
@pepka123 mohla si..mne to tak,sedi na maleho,ze to asi bolo,tesne pred poslednou..bola aj taka ina,prijemna..
len ja,som,dlho nemala,ziadne priznaky..hadam,az ku,koncu 6.tyzdna..ma 2dni natahovalo a prestala,mi chutit kava.. Cize mi dlho ani nedoslo,ze,by daco mohlo byt,lebo sme,si davali este pozor.
takze pokojne,a,tie priznaky,co pises,som mala pri malej.
drzim palce nech to dopadne ako si zelas🙂
Ženy, takže dnes mi test vyšiel pozitívne. 🙂
Kočeny, ďakujem 😉
Dobry den chcela by som sa opitat mala som pohlavny styk pred menstruaciou snazime sa o dieta😊 ale dostala som mrchu 28.10.2015 a je mi niejako tizden trochu nevolno som stale unavena a boly ma pod bruskom dakujem za kazdu radu.....
Ahojte 🙂 ja som mala naposledy menzes 19.10 trval mi päť dní 27-28.10 som mala ruzovkasty vytok . Už som nie čo začala tušiť ale neskôr som na to už nemyslela . Teraz mi menzes mešká už 4 dni. Cítim sa ako by som uZ mala dostať A stále nič. Boli ma chrbát mám bolesti prsia naliate. Neviem test sa ešte asi nechystám robiť lebo v júni som to mala tak isto A test mi vyšiel pozitívny až po 14 dní meškania A na fľaši dnes som mala spontánny potrat ☹
Mne končil menzes začiatkom mesiaca, boli ma brucho tri dni, do menzesu ešte týždeň a testy s odstúpom troch dní negatívne, chránime sa, tak neviem, prečo má bolia prsia, vytlačila som si kvapku mlieka, že by sa mi vracalo po vyše polroku? A párkrát pred menzesom som už mala pocit na vracanie, odpor k pachom, môže to byť aj mrchou? Mavate to aj vy?
Ahojte.. Viem ze tato otazka sa opakovala uz niekolkokrat, ale nieco ma zaujima, 28 by som mala dostat menstruaciu, po ovulacii som sa citila dost zvlastne, bolenie v podbrusku, tlaky a pod.. smrdia mi kuracie nohy a vacsinou skoncim na wc..ale nezvraciam, len ma napina.. Bolia ma prsia, Ale co je zvlastne, ze mam 6 dni pred menst. a mam hrozne krce, presne sa citim ako by som ju mala dostat.. poznam svoje telo, a viem ze tie krce mavam den pred tym.. Bud ju dostanem skor, alebo mam ocakavat nieco pekne? :P test by urcite ukazal negativny vysledok.. stretol sa niekto s niecim podobnym? dakujem.,.
A chcela by som podotknut, nie je to na take priznaky skoro?
@pepka123 a kedy si mala ovu?
13, 14, 15 🙂 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pepka123 mohla si kludne otehotnieť aj tesne pred mrchou 😉 Ja som napríklad teraz otehotnela tesne po ukončení dojčenia (syna som dojčila 17 mesiacov a prvá mrcha od pôrou mi prišla až 3 týždne po ukončení dojčenia a v čase keď som už bola tehotná)...Tak držím palce aby si si zajtra našla na teste// čiaročky 😉 potom daj vedieť ako test dopadol 🙂