Ultra včasný Clearblue test

katariiinkaa
19. júl 2023

Ahojte, dnes som si robila ultra včasny clearblue test (mám 3-4 dni do MS) a vyšiel takto. Vidíte tam tiež niečo alebo sa mi to už zdá? Viem, že je to skoro a že o pár dní budem vedieť určite viac keď test zopakujem, ale snažíme sa už naozaj dlho a bábo by bolo naozaj vytúžené, tak som nedočkavá. Ďakujem za každú chápavú odpoveď.

lauriik
19. júl 2023

Ja vidim.

princeznaaa12345
19. júl 2023

@katariiinkaa mne sa tam tiež niečo zdá... Držím palce

cimage
19. júl 2023

Je tam urcite ciarka, drzim palce 😉

michaela567y
19. júl 2023

Vidiet tam trosku modrej čiarky.. mne napr v prvy deň meškania vyšiel negativny test, o 3 dni bol pozitívny - presne tento “ultra včasný”😃

katariiinkaa
autor
19. júl 2023

@michaela567y Tak toto sú už teda riadne koľajnice, gratulujem! 😍 Tiež teraz počkám do piatku a spravím znovu, tak uvidíme.

michaela567y
19. júl 2023

@katariiinkaa hejhej vyskúšaj, to budes mat najlepsie. Aj keď osobne by som pockala až do omeškania MS

selena_luna
20. júl 2023

Je to tam!

princeznaaa12345
20. júl 2023

Daj nám ešte vedieť

katariiinkaa
autor
20. júl 2023

@princeznaaa12345 spravím si najbližšie tento istý v sobotu, tak dám potom vedieť.

katariiinkaa
autor
25. júl 2023

Ahojte, dnes som si teda test zopakovala (MS mešká tretí deň) a vyšiel takto. Myslim teda, že tentokrát to vyšlo 🙏 už len dufam že bude čiarka pekne silnieť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre