Uz som si robila 3 testy 10ML ...............pred 4 mi.mesiacmi.som.mala styk a som si robila testy ten mesiac aj som.mala menzes ten mesiac prveho a testy su negativna poradte klamu testy ci ukazuju pravdu?
🙈 ty si akoze stale myslis, ze by si mohla byt tehotna? v 4. mesiaci? no to asi tazko
@simsalabim hoviru sa ze test 10ML neklame ze ukazuje spravne aj menzes mam praviďelne
@petamich tak mi.poradte vi lebo ja dieta ani nechcem.preto sa pitam o tiw testy ze vsetky 3 visly negativne
@555petka555 a aku odpoved vlastne cakas? Negativne testy na urcenie tehotenstva, menstruacia. Co myslis, budes tehotna?
@simsalabim prave ze neviem lebo 3 testy za sebou ukazali negativne a menstruaciu som mala ten mesiac
@simsalabim kamoska si robila jeden a hned jej ukazalo zeje a mne visli 3 negativne
Tipujem že máš 13r Max , jses dobre ujeta kks. IQ bod mrazu sorry.
@simik411 atoje co??
@555petka555 mám dosť 🤣🙊 ahoj máj sa . Poviem ti tajomstvo, tehotná nie si a choď sa radšej učiť. Materinský jazyk ideálne, ak vieš čo je to 😅wau.
@simik411 počuvaj ja som sa iba pitala ako aj ostatne ženy lebo som nikdy tehotna nebola a tu niktori pisu ze testy klamu a niekto ze.neklamu
@555petka555 a detske oblecenie po kom predavas, ked si nebola tehotna?
@qetka ja vobec ziadne decke oblecenie nepredavam neviem.ocom pisete jasom.mobil.prekupila ta asi preto tak
@qetka sak pjsem ze som telefon prekupila odjednej zo snini ja som inak z vt
@555petka555 a to pouzivas jej meno a heslo sem? 🙈
@qetka lebo iba som chcela veďiet nič ine
@qetka Áno, narazila sa mi na účet a píše hlúposti. Zrejme som ostala v starom mobile prihlásená a nevšimla som si to. A robí mi zlé meno.
@555petka555 omg 🤦🤦🤦 oci mi to kole ten tvoj pravopis... 🤦🤦🤦
@veronikaszabova Žienky, ospravedlňujem sa Vám. Niekto sa mi dostal do profilu a vypisuje tu hlúposti. Už som zmenila heslo, dúfsm, že ju to vyhodí.
@555petka555 vyhodi, ale nabuduce treba mobil dat do tovarenskych nastaveni
@qetka Moja chyba. Ale ponaučenie do budúcna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@555petka555 jasne ze klamu 🤦♀️