Ukazuje tento test možné tehotenstvo?

kingi111
24. júl 2023

Ahojte. Mam taku otazku,ze som si spravila ovu test. A nakolko mam teraz 33 dc,cize uz mi meska ms preco mi ukazuje ovu test takto jak je na fotke? Mala som v piatok jemne minimalne hnede spinenie,odvtedy nic. Moze byt ze ukazuje uz tehotenstvo? Dakujem.

janai1
24. júl 2023

Negatívny ovulacny test. Normálne v tomto DC.

mondolina
24. júl 2023

@kingi111
prečo robíš pri meškaní ovu test? prečo nie tehotenský? 🙈

a_alexandra_a
24. júl 2023

Mmm, mešká mi menštruácia. Urobím si ovulačný test. ... Logika?

4stanka4
24. júl 2023

@kingi111 ovulacny ti VŽDY ukáže 2 čiarky len v rôznej intenzite

magic08
24. júl 2023

sprav tehotensky test

lalilla
24. júl 2023

Ja mavam tiez skoro cely cyklus dve ciarky.
Tehotenstvo mi ovulacny ukazal tak ze bol mega pozitivny, ako ked mas ovu.
Toto je negativny ovu test, co este nevylucuje tehotenstvo

sajmonka_1216
24. júl 2023

dve čiarky tam sú stále, nakoľko LH hormón je v tele prítoný stále, len počas ovu vo vyššej miere
na tvoj dc je tento test úplne normálny

stellarstar
24. júl 2023

@kingi111 pri meškaní ms ra robi tt test a nie ovu test

jaskolka
24. júl 2023

Je to negatívny ovulačny test. Na tých testoch motes mat stále dve čiarky.
Áno, teoreticky môže aj ovu test ukázať tehotenstvo, ale to musí byť fest silná čiarka.
Len ako príklad - zo zvedavosti som si raz v tehotenstve urobila aj ten(už som mala pozitívny aj tehotensky test,po niekoľkých dňoch meškania )
Vyzeral takto..

andrejkap123
24. júl 2023

@mondolina ja ked siahnem po lh nie tehotenskom tak dovod je ze su lacnejsie. 😀 a ked nevidim zvyraznene lh tak neriesim drahsie tehotenske testy

nevenka
24. júl 2023

@lalilla mne ukazal tiez ovu test tehotenstvo, bol mega tmavy, ta testovacia ciarka, ale len po tyzdni meskania, ked uz davno bol pozitivny tehotensky test. V case MS bol takyto negativny ako autorkin.

nevenka
24. júl 2023

@jaskolka ano, aj moj takto vyzeral, ale to po tyzdni meskania, ked teho test bol davno riadne pozitivny.

ankare
24. júl 2023

@kingi111 prečo si nespravis tehu test?

mondolina
24. júl 2023

@andrejkap123
tak keď testuješ 3 x denne tak chápem.

kingi111
autor
24. júl 2023

Tak namiesto teh.testu som chytila do ruky ovu test. Doma som si vsimla. A spravim si aj teh.test len som bola zvedava ze co su to za ciarky....dakujem

andrejkap123
24. júl 2023

@mondolina netestujem 3x denne

dianka3
24. júl 2023

@a_alexandra_a 🤣🤣

sense
24. júl 2023

Na ovulacnom teste som mávala vždy dve čiarky celý cyklus, rozdiel bol len v intenzite

selena_luna
24. júl 2023

Nechapem co je to za modu testovat tehotenstvo ovulacnym testom. Ovulacny test je pozitivny aj pri menopauze, takze kludne mozes byt aj v prechode.... 🤦‍♀️ proste to testujes super falosne pozitivnou tycinkou a cakas co? Ze sa dozvies nieco skutocne?k chces zistit tehotenstvo, testuj tehotenskym testom a vylucis akekolvek ine moznosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre