Ahojte baby v nedeľu (26.5) sme mali nechránený pohlavný styk mala som aj plodne dni nemali sme to v pláne ale takto to vyšlo no :D bábätko síce neplánujeme ale ani by nám to vôbec nevadilo…otázka je či si myslite že napr v stredu by mi uz test mohol ukazat správny výsledok dalsi pondelok (10.6.)by som mala dostať ms do pondelka neviem či čakať vydržím samozrejme ale keď bude treba tak čo iné mi zostava 🙂 …neviem či u nás na sk je ten clearblue čo ukazuje 6 dni pred ms ale u nás taky je len či tomu veriť…viem ze každý to má individuálne len má zaujíma vás názor…ďakujem
@majamat jasne chápem ale tu v Rakúsku je digitálny test ktorý má ukazat 6 dni pred ms takze duchov by som riešiť nemusela keďže je digitálny…pri prvom synovi som testovala 5 dni pred ms a test bol pozitívny ale bábätka na ultrazvuku boli 2 (žiaľ druhé sa potom vstrebalo)tak ale asi aj preto mi to test ukázal tak skoro
aj tak je to neiste. pri 2 babatkach bya aj vyssie HCG.
ako otestovat sa mozes, na to sa nemusis pytat, ale teda ci ti to da odpoved, to netusim. moze sa stat, ze sa nic nove nedozvies.
testy, ktore slubuju skory vysledok su na 2 veci, lebo slubuju vysledok v obdobi, kedy sa este poriadne HCG ani netvori. cize nemozu pozitivitu v tom case vobec ukazat.
ak sa budes testovat, tak z prveho ranneho mocu a vecer pred spanim nepi vlemi vela tekutin,a by moc nebol moc rozriedeny.
Dôležitá je citlivosť testu a ta moze byt buď 10 al. 25 mIU/ml a väčšinou aj tie ktoré sľubujú 6dni pred MS sú 10tkove (pokiaľ viem, citlivejšie ani nie sú ) - pri takom teste by sa mohlo ukázať tehu aj pred MS ale 6dni je veľmi skoro (to by museli byt veľmi ideálne podmienky na uhnuezdenie hneď a vysoka tvorba hcg)
Iba pri 1 dietati som to mala odsledovane na presno, ovulaciu bazalnou teplotou, nechraneny sex bol 12-ty den cyklu, ovulaciu sa potvrdila 14-ty den cyklu. Na 10 DPO bol test negativny, uplne bielo. Na 11 DPO rano uz bola ciarka a 13 DPO uz jasna ciarka, ziadne polemiky. Muz mi tu ciarku na 11 DPO neveril, ze "to nieco je" 🤭.
Pri dalsom dietati netusim, kedy bola realne ovulacia, covid mi to zblbol, ale ocividne skor ako vobec som mala pozitivny test alebo cokolvek stihla teplota zareagovat. Pozitivny tehotensky test bol 25 DC. Takze pozitivne iste boli pred MS, ale 6 dni teda nie. U mna tak 5 dni pred MS, len ratam s tym, ze toto boli kratsie cykly, takze realne to mohli byt 3 dni pred MS, ktora uz teda neprisla.
Ak by si mala presne 26.5. ovu, tak vo stvrtok uz by ten vysledok mohol byt relevantby. Ale ak ovu bola o 2-3 dni (spermie vydrzia, u nas aj 4-5 dni to bolo pri tom poslednom), tak asi najlepsie este pockat o tie 2-3 dni dlhsie.
Ahojte 4.5 bola posledná menstrucia o 10 dni na to som mala spinenie hlien z prímesou trocha krvy ustálo to ešte v ten deň menstruacia mi mešká 6dni prsníky sa mi zväčšili a tvrdnú nemám ich mäkké ako obvykle keď som si ich chcela pomasirovat krémom tak vytiekla biela tekutina nie vo veľkom množstve ale vytiekla pobolieva ma aj podbruško ale nie tak intenzívne ako v čase menštruácie test som si robila v druhý deň meškajúcej ms a bol negatívny je tam možné tehotenstvo alebo ste sa s tým stretli a nebolo z toho nič pohlavný styk máme prerušovaný a sme si vedomí že to nieje spoľahlivé ku gynde som objednaná len chcem vedieť vas názor ďakujem .
@anicka291 ahoj mne sa stalo to isté čo tebe nechránený pohlavný styk … test som mala pozitívny a potom negatívny
Dnes však mi pani doktorka potvrdila že je to tehotenstvo ale povedala aj že to vidí na začínajúci potrat 😞
@slavuska131 to ma mrzí kiežby sa takéto veci nemuseli diať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tazko povedat. niektore zeny uz mali sucha a ine este nic.
testy s duchmi sa tu vyskytuju pomerne casto a vacsinou o tehu nejde, cize aj keby v stredu testujes a najdes sucha, nemusi to este nic znamenat.
to je dovod, preco je vhdone testovat az v obdobi ocakavanej ms, pripadne az ked meska.