Ahojte, ukazal vam 13 dni od oplodnenie tehotensky test pozitívny výsledok? Ci je to este strata penazi? Dakujem🙃
13 dní od oplodnenia áno, otázne či vieš kedy naozaj sa vajíčko mohlo oplodniť.
Ak 13 dní od ovulácie tak by to mohlo vidieť ale ak 13 dní od styku a nevieš kedy bola ovulácia, tak je to otázne. Môže aj nemusí
Mne test neukazal ani 20 dni po styku. A krv ani 10 dni po..Tak je to rozne 😀
@balkica Jaj Dakujem🙂
Mne vzdy ukazal velmi skoro a to presne viem kedy som mala ovulaciu lebo si ju roky sledujem
Ahoj, mne ukázal na 12 deň ducha po limite (obyčajný papierový test), už deň predtým mi ale clearblue digitálny ukázal + 1-2 a to bolo na druhý deň od skončenia implantacneho špinenia. Ja by som sa už testovala 😉držím ✊
Ukázal mi na 20. deň po oplodnení. Otehotnela som v deň ovulácie. Možno keby spravím test skôr, bol by už vidieť výsledok. 😊
Mne ukazal na 12ty den clearblue + 1-2 🙂
Kup Test za par eur , lepsie ako zit v hadanke
@kiki68 mas pravdu 😌
Mne ukazalo 11dpo, ale ovu potvrdená
Myslis implantačne? Ak to bolo ozaj ono, tak uz by mal testik po tyzdni uo uhniezdenia ukázať
mne ukazal po 2 tyzdnoch a bola hned silna ciarka
@miskamicha Ano Ano a treba ráno ci mozem aj terz v príbehu dňa testovat?
testovať vždy radšej ráno po zobudení
@dzejsik Dakujem
Ja som testovala aj rano aj poobede lebo som tomu neverila🤣 dokonca pepino 10 dpo a bola pekna ciarka. Silno držim palce!
@miskamicha Hahah tak to hej.. to ti verim🤣 Dakujem krasne ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zalezi kedy bola ovulacia. Tu mas odsledovanu?