Ukáže sa v krvi prípadne tehotenstvo ak som ms mala 13.11 a styk koncom októbra?
@anjelicek26 pochopila si to správne. Mala som krátku a slabú ms. Na testoch mám občas čiarku čiže neviem na čom som
Prosim odfot ten test. Niektore duchuju (pepino napriklad ci ten modry clearblue) a zena tehotna nie je, navyse keby si tak dlho tehotna, mas mat na teste dialnicu... ale ak chces, pre klud duse chod na krv, tam to mas na sto percent.
@anjelicek26 práveže nedá sa to odfotiť, voľným okom mám negatívne testy avšak po limite, prípadne keď fotku odfotím a upravím tak tam čiarka je. Ďakujem za odpoveď, dnes som sa tam bola pýtať avšak som prišla neskoro, tak mam prísť zajtra. Už som tam raz bola avšak z iného dôvodu, tak snáď nebudú mať zo mňa srandu.
@anjelicek26 a čiže ukáže krv niečo aj keď pôjdem pred menštruáciou?
Ak by to bolo tehotenstvo este z minuleho cyklu, na teste by si mala viditelne 2 ciarky. Ziadnych duchov, a uz vobec nie po uprave filtrami.
Cize tehotenstvo to nebude. Len si proste mala slabsi menzes.
Za taký dlhý čas by si už mala čiary viditeľné z dvoch metrov a nie slabučkú po limite a úpravách.
Nebude. Jemne zvysene hcg moze mat vela pricin, od uplne beznych az po zdravotne, takze kludne chod.
Ďakujem dievčatá, pôjdem zajtra a uvidím, že čo a ako.
to vážne?? po limite a po upravení fotky?? na krv by som nešla, len ked to takto vysvetlíš doktorovi, tak mu to bude hneď jasné, že to tehotenstvo nie je možné...
ak po takom čase test neukázal nič, tak nebudeš tehotná a cyklus nemusí byť vždy rovnaký.. ovplyvňuje ho véééľmi veľa faktorov
Zbytočne, nie si tehotná
@veronika3110 práveže gynekológ mi krv nevezme. Ma dovolenku. Chcem ísť ako samoplatca. Je mi jasné, že šanca je skoro nulová ale tak nech mám istotu.
Nie si tehotná
Ešte sa vás spýtam, keďže sa tehotenstvo počíta od poslednej menštruácie a ja som ju mala teda 13.11 tak by som bola asi v týždni ale keďže som sex tento mesiac nemala iba toho 26.10 tak nevadí, že idem pred ďalšou menštruáciou či? Už som z toho jeleň.
Ak bol posledny sex 26.10, tak uz by si mala kolajnice na teste
@veronikaszabova ja sa ale pýtam, či nevadí že pôjdem na krv ešte pred menštruáciou. Teda pôjdem po tej poslednej
Trocha porozmyslaj nad tym co pises - myslis si, ze si tehotna z minuleho cyklu, ci z tohoto??
Mala si sex po 13.11?
@veronikaszabova z minulého. Od toho 26.10 som sex už nemala.
Tak tehotna proste nie si. Zbytocne chces ist na krv.
@veronikaszabova vďaka, no stále si myslím(bojím sa)že krv môže byť pozitívna ale to uvidím zajtra
Na milion percent nebude.
Ak mas cas a eura navyse, tak chod ako samoplatca.
Ďakujem za odpovede, tak to teda bola len slabá menštruácia a "duchovia* na teste boli asi len kanáliky.
Ešte sa chcem spýtať ja viem, že je to asi totálna blbosť. Krv v utorok negatívna ale skúsila som urobiť posledný test doma a vyšla veľmi tenká čiarka asi kanálik. Chcem sa vážne len spýtať ak by to bola čiarka tak krv v utorok by už musela byť pozitívna či?
Jasne, ze ano. Rozmyslaj - zo sexu z oktobra uz by si mala kolajnice, nie Casperov.
@veronikaszabova ja už neviem jak..... :D nechápem ... :D
@veronika3110 uz o tom istom zalozila dalsiu diskusiu 🤦🤦🤦
Prepáč, že sa to takto na rovinu opýtam ale ty máš nejaký problém s porozumením alebo aký? Toto už nie je normálne.
@januska12323 evidentne ano....
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-to-iba-kanalik-4/
🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Styk koncom oktobra a dva tyzdne na to MS a ty teraz v decembri rozmyslas, ci si s toho tehotna? Alebo si si pomylila datumy?