Ukáže mi už test niečo?

10. jún 2022

Ahojte chcem sa opytat. Pohlavny styk sme s patelom mali 2 dni pred ovulaciu s tym ze sa spravil do mna to bolo 30 maja.Myslite ze by mi uz ukazala test ze som tehotna?

nevenka
10. jún 2022

Mne ukazal 11 dni po ovulacii a 13 dni po sexe. Uz by som skusila 😇

anjelicek26
10. jún 2022

Tak neviem no, ovulaciu si asi ultrazvukom nepozerala, len v kalendari... ja by som este 2-3 dni s testami pockala...

autor
10. jún 2022

Nemam ju potvrednu iba podla aplikacie tak nato sa asi velmi nespolieham..mala som take bolesti brucha ako pred ms aj take pichanie na lavej a raz na pravej strane brucha

martinka13
10. jún 2022

Počkala by som na meškajúcu MS

nikanu
10. jún 2022

Môžeš vyskúšať 🙂 Ale zase radšej nemaj veľké očakávania, keď tak aby si nebola predčasne sklamaná, vieš každej to môže inak ukázať, keď chceš mať istotu počkaj na MS či ti bude meškať 🙂

autor
10. jún 2022

Citala som ze niekomu ukaze aj pred ms..ja som skusila ale nic..tak neviem ci tie bolesti su pms alebo co ani prsia ma nebolia

nevenka
10. jún 2022

No ale ja som mala ovu odsledovanu bazalnou teplotou a naisto som vedela, ze kedy bola, takze mne ulazal test aj pred MS par dni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre