Styk bol 30. a 31.1. cez plodne dni. Menstruaciu mam dostat 19.2. Viem, ze je este asi skoro, nechcem zbytocne vyhodit do vzduchu 10€ test, ale zvedavost co vam poviem 😄 preto sa vas pytam ci uz teoreticky tento test dokaze zachytit tehotenstvo povedzme zo zajtrajsieho ranneho mocu(?) dakujem 😊
Podľa mňa nie..
Netestovala by som zbytočne. Už počkaj tých pár dní
Mne testy ukazali ciarku uz 2dni pred ms. Tak podla mna ak by si tehu bola tak aspon slaba ciarka sa ukaze.
Veď už vydrž. Takéto skoré testovanie chápem len v prípade ivf a nie pri normálnom cykle keď ani nevieš či sa niečo mohlo podariť.
Urob si najprv obycajny palickovy. Ak ti ukaze ciarku, potom ti ukaze aj Clearblue.
@timbob veď sú pozitívne, načo ďalší robiť?
Nie mne neukázal až po vymeskani menzesu ukázal aj obyčajný slabšiu druhu čiarku
@januska12323 Ani sama neviem, voľáko nechcem tomu veriť pred 4 mesiacmi som si prešla biochem.
Mne ukazal clearblue asi 5 dní pred meskqjuxou ms
Zienky dakujem vam za rady.. no co vam poviem ja som bola aj tak blba a test si spravila, samozrejme ze bol negat. 🥹🤦♀️ ALE… to bolo doobeda.. potom poobede som sla na wc a na toaletnom som po utreti mala jasnocervenu krv riedkej konzistencie - nie taka ta klasicka menstruacna.. napadlo ma ci nahodou nemoze ist o uhniezdovanie 🥹🙏 MS ma prist 19.2. Toto cakanie je na porazenie 😂 tak sa zase otestujem o cca 4/5 dni, drzte palce 🙂
ano moze byt, ak toho nebolo vela , môze ist o uhniezdenie, to je tak par dni pred MS
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj mne ukazal obycajny lacny test slabu ciarku tyzden pred terminom MS😀
ale clerblue som si robila tusim az den,dva pred MS