Ukáže mi test už výsledok?

25. jún 2023

Mám 23DC, v sobotu čakám ms. Snažíme sa , cítim akoby príznaky no neviem či si nenamyslam. Mávam druhý den zahu( predtým nikdy ) , občas mi je akoby zle od žalúdka, bolesti v podbrušku.. môže byť aj pms samozrejme.. myslíte že test by ukázal zajtra z ranného moču aspoň náznak?
Veľmi som zvedavá.. ďakujem

autor
25. jún 2023

Ovuláciu neviem kedy som mala,ale podľa aplikácie 17 samozrejme mohla byť inokedy.. príznaky ovulácie som nemala a nemerala som si

zuza265
25. jún 2023

Zajtra budes este len 7 dpo🤗 na test aj na priznaky je skoro ak ovulacia prebehla toho 17 dc a nie skor.

autor
25. jún 2023

@zuza265 ďakujem ale čo potom tie bolesti v podbrušku? Že by také skoré pms?

zuza265
25. jún 2023

Ono to moze byt cokolvek. Aj iba tym, ze sa sledujes viac … este nemas hcg, nema ti byt napr preco zle z dovodu tehotenstva, babatko nie je uhniezdene atd. Iba ak by si mala velmi posunutu ovulaciu.

autor
25. jún 2023

@zuza265 ďakujem. Ale všimla som si že mnohým ženám čo tu zdieľajú svoje príbehy tak im ukázal skôr . Tak preto sa pytam

miskamicha
25. jún 2023

ano mne ukazal na 8 dpo a boli to dvojicky🤣

majamat
26. jún 2023

nema vyznam sa skoro testovat. az ked meska ms.

ide o to, ze 7 DPO je fakt skoro na to,a by si mala priznaky a pozitovne HCG natolko, aby ti to test ukazal.
baby, ktore mali takto skoro pozitivny test, bud cakali naozaj dvojicky, alebo mali skor ovulaciu. o dost skor.

ja som mala napr 2 dni pred ms ducha, no testy vseobecne duchuju aj ked nei si tehu. cize to som absolutne nebrala vazne. otestovala som sa az ked mi ms meskal asi 2-3dni a uz tam boli kolajnice.

su aj naopak zeny, ktore maju ovulku neskor a test maju aj tyzden po termine ms negativny, pritom su tehu.

cize to je fakt len mala skupinka zien, co maju takto skoro pozitivny test.

majamat
26. jún 2023

nepamatam si rpesne cisla,a le skontrolovala som si prispevky, kde boli vyfotene testy a hladany duchovia. bolo ich neikolko desiatok za maj a zaciatok juna. a teda z toho bolo tehu asi len jedno, asi 1/4-1/3 neviem a zvysok sa o tehu nejednalo,a j ked na teste boli duchovia. jednoducho to tak testy ukazuju. treba riesit jasne 2 ciarky a nie duchov,
ak otestujes takto skoro a aj keby si tehu, maximalne tam najdes ducha.

guudy
26. jún 2023

Je uplny nezmysel testovat takto skoro. V normalne prebiehajucom cykle v tomto case nemas ziadne hcg, na ktore reaguje tehotensky test. To znamena automaticky negativny test. Priznaky ktore popisujes su bud z prebiehajucej ovulacie, pms alebo su to jednoducho vsugerovane priznaky z toho, ze sa privelmi pozorujes. Ano, vies si svojim psychickym rozpolozenim privodit taketo priznaky. Najlepsie spravis, ked sa prestanes pozorovat a nechas tomu volny priebeh. Chapem, ze si nedockava, ale toto nikam nevedie…max k negativnemu teh. testu.
Testovat idealne v den ocakavanej menstr.

guudy
26. jún 2023

Ano, niekedy moze test ukazat pozitivny vysledok este pred ocakavanou menstr.
Ale to je 1-2 dni povedzme pred a nie 7🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre