Ahojte ,dopredu sa chcem ospravedlniť ak to bude niečo nevhodné alebo tak , napadla ma myšlienka že mi možno pomôžete alebo dáte radu , mám 17 rokov prosím neodsudzujte s priateľom spolu máme pohlavný styk , pred 19 dňami došlo k pretrhnutiu kondómu , a zatiaľ to nechcem nejak stresovať , len že či by som mohla urobiť tehotenský test ,ovulacia neviem či prebehla ,, ? Len ten test či mi ukáže dôveryhodny výsledok, ďakujem krásne a prajem slnečny krásny deň 🙂
@luci_ba ďakujem krásne za odpoveď, tak pôjdem si kúpiť a urobiť asi najlepšie z ranného moču , no som mlada čiže mám iné priority , ;)
Držím palce aby teda bola len jedna čiarka,veru ešte si mladá a život pred tebou.
ako si dopadla? 😊
@luci_ba menštruácia prišla prírodnou cestou , čiže ten test som nakoniec nerobila ;) ďakujem pekne za rady ,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
19 dní už je dostatočne dlhá doba, myslím že ukáže správne. Držím palce nech to dopadne ako chceš 😊