Dobrý deň mám 3 dni do MS som 26DC a 12 dpo, môže tam ešte niečo ukázať? 🙂 Posledné 3 dni ráno nevoľnosť, strašný hlad, prsia mam naliate a dnes strašná bolesť v podbrušku ako pri MS.. Ďakujem ❤️
buď príde ms alebo nepríde, príznaky sú jasné 😈
Nehovorí sa všade, že tie testy nemajú skôr význam než keď MS už mešká?
Ja som si test urobila presne na deň kedy som čakala MS a hneď dve čiarky. Druhá úplne slabulinka ale bola tam ....tak skús v ten deň a uvidíš 😌🙂
@nklincokova taketo priznaky mavam pred MS bolest prs, brutalny hlad a najma chut na sladke, bolest podbruska 🙂 skus test ked ti bude meskat aspon 3 dni
@nklincokova ja si myslim, ze keby si bola tehotna je tam uz slaba ciarka. Zalezi od citlivosti testu. Mne uz 5 dni pred ms ukazoval test slabu ciarku.
Tak. Mne ukázalo. A príznaky som mala až presne o dva týždne.
Nebyť test myslím, že mám pms
@lienocka2808 to si myslím aj ja 🙂
Mala som ducha vzdy uz 4 dni pred menzesom takze urcite moze.Ale ten hlad ci nevolnost to nema s tehotenatvom nic.To si len namyslas alebo to nesuvisi.
@nklincokova mne ukázal slabucku čiarku tri dni pred ms, v deň ms už krasne dve čiarky 😉
Je to veľmi individuálne, jednej žene ukáže test už pred meškaním, iná po viac dennom meškani ma len slabú druhu ciarku. Počkaj, kým ti bude meškať, a testuj potom. Chápem, že si strašne nedočkava, ale nič tým nezmenís, bud si,a test ukáže dve čiarky, alebo nie si tehotn, a je fuk, kedy budeš testovať. Len zbytočne dáš peniaze na kopu testov a budeš v strese....ostatne priznaky kľudne mozu byť aj predmenstruacne, čiže ozaj radšej vyckaj, či príde ti menzes..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pockaj ci pride ms a potom testuj