Ukáže mi niečo test tri dni pred menzesom?

nklincokova
24. júl 2020

Dobrý deň mám 3 dni do MS som 26DC a 12 dpo, môže tam ešte niečo ukázať? 🙂 Posledné 3 dni ráno nevoľnosť, strašný hlad, prsia mam naliate a dnes strašná bolesť v podbrušku ako pri MS.. Ďakujem ❤️

sense
24. júl 2020

Pockaj ci pride ms a potom testuj

zuzka251
24. júl 2020

buď príde ms alebo nepríde, príznaky sú jasné 😈

miskooo1987
24. júl 2020

Nehovorí sa všade, že tie testy nemajú skôr význam než keď MS už mešká?

bjl0803
24. júl 2020

Ja som si test urobila presne na deň kedy som čakala MS a hneď dve čiarky. Druhá úplne slabulinka ale bola tam ....tak skús v ten deň a uvidíš 😌🙂

miskamichalka
24. júl 2020

@nklincokova taketo priznaky mavam pred MS bolest prs, brutalny hlad a najma chut na sladke, bolest podbruska 🙂 skus test ked ti bude meskat aspon 3 dni

lienocka2808
24. júl 2020

@nklincokova ja si myslim, ze keby si bola tehotna je tam uz slaba ciarka. Zalezi od citlivosti testu. Mne uz 5 dni pred ms ukazoval test slabu ciarku.

sono2
24. júl 2020

Tak. Mne ukázalo. A príznaky som mala až presne o dva týždne.
Nebyť test myslím, že mám pms

nklincokova
autor
24. júl 2020

@lienocka2808 to si myslím aj ja 🙂

nini1010
24. júl 2020

Mala som ducha vzdy uz 4 dni pred menzesom takze urcite moze.Ale ten hlad ci nevolnost to nema s tehotenatvom nic.To si len namyslas alebo to nesuvisi.

sasha07
25. júl 2020

@nklincokova mne ukázal slabucku čiarku tri dni pred ms, v deň ms už krasne dve čiarky 😉

jaskolka
25. júl 2020

Je to veľmi individuálne, jednej žene ukáže test už pred meškaním, iná po viac dennom meškani ma len slabú druhu ciarku. Počkaj, kým ti bude meškať, a testuj potom. Chápem, že si strašne nedočkava, ale nič tým nezmenís, bud si,a test ukáže dve čiarky, alebo nie si tehotn, a je fuk, kedy budeš testovať. Len zbytočne dáš peniaze na kopu testov a budeš v strese....ostatne priznaky kľudne mozu byť aj predmenstruacne, čiže ozaj radšej vyckaj, či príde ti menzes..

domculis
25. júl 2020

@sasha07 ahoj aj ja mám 3 dni ms ..Vidíte tam niečo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre