Ukázal by mi test pozitívny výsledok 3 týždne po styku aj keď užívam antikoncepciu?
@zmrzlinka2021 užívam antikoncepciu čiže nemám cyklus preto sa to pýtam takto
Ale mas cyklus, mas kramy, to maju aj zeny co beru hak, nie?
@zmrzlinka2021 mám krvácanie ale nie je to klasicka menštruáciu. Telo neovuluje.
Celkom nerozumiem ako môžeš byt tehotná ak nemáš ovulaciu?
@pribinak logicky sa to nedá ale keďže ani hak nie je 100% a môže zlyhať tak sa pýtam či by mi to test už ukazal
Tak si pre pokoj duše urob test a hotovo. Za 1 test nestojí 100 eur
@pribinak test je negatívny. Pred včerom robený
Prečo si potom myslíš že si tehotná?
@pribinak pretože mi je čudne. Mám zvláštny žalúdok a neviem že z čoho. Iné priznaky nemám. Zato som v poriadnom strese
Cez leto v takýchto horúčavách môžeš mat čundny žalúdok z hocičoho.
Tak si urob o 2-3 dni test znovu, nech si spokojná.
Ale u mna platí, že ak nemáš ovulaciu, nemizes byt potom tehotná
21 dní od styku je už výsledok na 100% pravdivý!!
@7kikuska7 ďakujem, mám ešte 8 tabliet do pauzy. Na konci ešte urobím jeden test a keď bude negatívny tak tehotná nie som
@zmrzlinka2021 ahoj. Ja len na spresnenie - je úplne jedno, aký je dlhý cyklus. Pointa je kedy bolo dieťa počaté - Test ukáže cca 2 týždne od prípadného počatia. Ale - keď autorka netuší kedy a či náhodou bola ovulácia
(a tým ani počatie - k nemu môže dôjsť len do 24h od ovu) , tak je spoľahlivé počítať práve od sexu. Samozrejme, ak by bol každý deň, tak nič. Ale keďže bol jeden a to pred 3 týždňami, môže si byť istá, že ak by z toho sexu bolo tehotenstvo, test by už ukázal. Spermie vedia počkať max 5 dní v tele ženy. Čiže keby aj mala ovuláciu až 5 dní po styku, od počatia by už bolo 16 dní a to už citlivý test (10tkový) z ranného moču musí ukázať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vysledok testu ma zmysel pozerat, ked ti meska menstruacia, idealne aspon 5 dni, nie od sexu, kedze sex mozes mat aj kratko po kramach a mozes mat dlhsi cyklus