Dobry den mile mamicky vopred sa ospravedlnujem za gramaticke chyby mam na vas otazocku dnes som bola u gynekologisky na preventivku robila mi sono vajecnikov a a maternice vsetko je ok ale ja mam pocit ako by som mala pohyby a popritom mam pravidelnu menstruaciu a doktorky som sa nechcela pytat hambila som sa chcem sa spytat keby tam bol plod ukazalo by to aj pri sone vajecnikov a maternice ci to sa musi robit ine sono dakujem za kazdu odpoved
@dominika789 no... normalne je plod v maternici cize by ho pri sone podla mna videla... pohybu skor ako v nejakom19tt necitit( mozno viacrodicka citi skor ) - vtedy je uz babo tak velke ze by si urcite aj milion inych priznakov mala... tie pohyby co pamatam na zaciatku su ako male bublinky... da sa to lahko pomylit s nafuknutym ci plyvnatym zaludkom...
Podla mna je velmi nepravdepodobne aby si bola tehotna ale sprav si test a budes vediet..
Dakujem pekne za opoved
@dai jeeej cakate tretie baby? Aj ja som pri tretom citila pohyby v 16.a nikto mi nechcel verit, teraz som panikarila, lebo ako
@dominika789 aj ja som mala pocit, akoby ma uz dieta kopalo s desom som si spravila test, pretoze realne po stvrtom cs netuzim, muz sa dusoval, ze to nie je mozne, ani nebolo, mam tam cystu, ci tie zasklby su s tym spojene, to neviem.
@maciatkolulu hej... ale zatial len potichu🙂 este nikto okrem muza nevie...
Ono tie zasklby mozu mat milion pricin - staci naozaj vyssia plyvnatost a clovek ma pocit ze sa tam nieco deje...
Inak moj syn tvrdil ze videl este 2 babatka u mna v brusku - o jedno sme prisli, teraz je to asi to druhe - dufam ze to tam pekne zostane a pride k nam🙂
Ahojte babenky chcem pocut vas nazor meska my tyzden menstruacia a vyslii mi tri testy pozitivne myslite ze som.tehotna?gynekologovi idem az 6.7?
@kvetinka1405 no ak ti tri testy vysli pozitovne tak samozrejmeze si to sa ani pytat nemusis
...
@dominika789 uz nevies kde mas napisat ?? Ako matka 3 deti by si to vediet mala je to velmo smutne ze sa takto prezentujes .. keby si ozaj bola tehu tak ti to gynekologicka povie na vysetreni na ktorom si bola a ano cez sono by to vidiet bolo aj to by si mohla vediet .. ak si matka troch deti tak si musela na sono chodit a vedela by si to .. takze ako som ti pisala je su to creva 😂😂😂😂
@14hviezdicka12 a nevedela by si.mi.poradit strasne ma stipe spodok ci sa da nieco v lekarni nato kupiť
@kvetinka1405 hmm ak ta stipe v rozkroku tak to musi mat nejaky dovod bud zapalovy alebo nejaka mykoza ak si len oparena tak by bolo vhodnejsie dat detsky aviril kremik okolo posvy a nie do nej to je samzorejme ak by to bola mykoza tak canesten gel alebo candibene ale to by som si nedavala za kym nevies 100% pptvrdene od gynekologicky ci si alebo niesi tehotna 🙂 a druha vec skus sa pozriet ci nemas fizury tak tusim sa to vola trhliny medzi posvou a rektom (analnym otvorom) to uz je na tebe
@dai Tak gratulujem, neboj babo je uz zacvaknute a co ked syn videl dvojicky😨 deti maju tusakov....😉
@14hviezdicka12 nooo to.bude asi mykoza lebo tam nic nemam len ma to strasne stipeee...ale asi.nic take nekupim ked este neviem ci som tehotna....
@kvetinka1405 aviril kremik pre babätka 🙂 ten ti neublíži le budes cela biela ja som si tiez natierala ked ma štipkalo 🙂
@14hviezdicka12 ďakujem teda vyskúšam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/