Ahojte ženy
Mala som styk teraz v sobotu a v nedeľu (ovulácia) a začala som vracať ( ale musela som tomu dopomohnúť) a páli ma záha a pichalo ma vo vaječníkoch
Citim smrad tam kde iný nie a keď zatlačím na podbruško tak mierne bolí
Ak by to bolo tehu ukaze test clearblue výsledky v pondelok? Poraďte mi koľko dní mám čakať
mala si ovulaciu? kazdopadne ano, minimalne 10 dni a idealne ak bude menstruacia meskat, lebo ak si ovulaciu nemala zbytocne vyhodene peniaze za test
Mala som
tak potom tak o 10 dni isto, mozno aj 8 ale to by som este nebrala ako final, ak by bol negativny 🙂
@sasika255 ak zvraciaš a máš bolesti podbruška, pravdepodobne ti niečo nesadlo. Ak si mala ovuláciu v nedeľu, test bude mať zmysel robiť najskôr v stredu/štvrtok budúci týždeň.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie, podla mna skoro
si 3-4 dni po styku, ak by aj bolo vhodne obdobie a mala si ovulaciu, tak oplodnene vajicko je niekde na pol ceste do maternice - tvoje telo netusi, ze si tehotna, na akekolvek priznaky je skoro
testovat idealne ak bude meskat menstruacia, pripadne ak vies, ze si cez vikend ovulovala tak desat dni po ovulacii by test mohol nieco ukazat