Ukázal by mi už test tehotenstvo?

21. mar 2021

Ahojte. Skusala som teraz 2 testy ,nepila som 4 hod predtym tak moc koncentrovana. Ovulka bola 9.3. Myslite ze uz by test ukazal 2 ciarky ci zas to nevyslo? Dakujem

borka168
21. mar 2021

No test je negatívny, ale počkajte ešte s testovaním. Kedy čakáte menštruáciu?

pribinak
21. mar 2021

Koľko dni ti mešká? Test je najlepšie robí z ranného mocu, najvyššie HCG, nie že 4 hodiny si nepila

autor
21. mar 2021

@borka168 menstruaciu cakam zajtra. To uz by mal test ukazat ak by sa podarilo?

autor
21. mar 2021

@pribinak zajtra mam dostat menstruaciu. Kupila som poobede testy.

borka168
21. mar 2021

Mal by, ale nie každému. Ja by som radšej testovala až keď mešká menštruácia, predídeš sklamaniu. Ale skus zajtra ráno, pripadne neskôr

autor
21. mar 2021

@borka168 viem. Bola som nedockava ale uz som aj sklamana 🤦‍♀️

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
borka168
21. mar 2021

Ja vám úplne rozumiem... Niekedy sa nedá vydržať, lebo si myslíte, že sa to už predsa muselo podariť😏

pribinak
21. mar 2021

Načo sa testujes keď ti ešte ani nemešká? Sama sebe vyrábaš sklamanie

danka9921
21. mar 2021

Budeš tehotná keď prestaneš s týmito somarinami a testom ktorý si robíš úplne zbytočne.. Jasné rozumiem chceš.. Ale niekedy to máš tak v tej hlave vsugerovane... Nechaj to plynúť vyplakat sa pomáha ale hlavne potom sa treba postaviť na nohy.. Za meraj sa na niečo iné 🙂 všetko je tak ako to ma byt a ak to ma prísť tak to príde 🙂 ber to tak 🙂 a nechcem hlavne aby to znelo odomna zle ale uvidíš keď sa zamerias aj na iné veci a trosku to necháš bokom bude aj tebe lepšie a hlavne tvojej psychike 🙂 a potom prídu aj vysnívané dve čiarky 🙂

petus998
22. mar 2021

Mne ukaxal prvy test 13 a 14 dni po meskani pripnem foto takze je to velmi individualne treba pockat

janulienka_janka
22. mar 2021

@petus998 cozee 😄 a môžem sa spýtať, dovtedy ste testovali tiež a bol negatívny? Alebo až na 13ty deň ste testovali prvý krát?? Mimochodom gratulujem

petus998
22. mar 2021

@janulienka_janka dovtedy som netestovala vobec kedze mne meskavali krami normalne ale testla som ze ma natahovalo z kavi a bum bolo dnes je to 18 den co mi meskaju a test je vyrazne silnejsi

petus998
22. mar 2021

A dakujem 😁

janulienka_janka
22. mar 2021

@petus998 fuha no tak asi dnes skúsim ešte kúpiť jeden test a az tak zavolám na gyndu... Ja som robila na 7my deň od meškania menštruácie a test bol negatívny.. Dnes je to 10 deň ale zatiaľ nič absolútne sa so mnou nedeje, ani nekrvacam ani bolesti.. Chcela som dnes volať na gyndu ale asi teda skúsim kúpiť test a ak bude negatívny tak cinknem..

petus998
22. mar 2021

@janulienka_janka urcite treba skusit ja keby mne nebolo zle z tej kavi ani neriesim ani neviem ze som tehu a este som urobila 7 testov lebo som nemohla uverit tomu ze som tehotna 🤣

janulienka_janka
22. mar 2021

@petus998 idem zbehnúť do dm kým nie sú vyhradené hodiny 😂😂😂😂

petus998
22. mar 2021

@janulienka_janka a daj hned vediet 😊

hanka555
22. mar 2021

@janulienka_janka mne meskali teraz 12 dni, potom som dostala vyvolavacku a za 5dni dorazila ms..

petus998
22. mar 2021
miirka123
22. mar 2021

Je to veľmi individuálne niektoré môžu mat 3 dni pred ms pozitívny a iné zasa 3 dni po meškaní slabú čiarku. Zalezi to od výšky hcg niektoré majú 200 iné 2000 hcg v krvi v rovnaký deň tak pokial je negatívny stále vyčkaj na ms keď nepríde testuj ďalej

kiki68
22. mar 2021

No asi nie, zalezi od hodnoty hcg a toho testu.-“3 ovulacia a rataj aj 3-4 dni na iba oplodnenie a hcg zacne rast az neskor. Cize za mna testovat az niekde v dobe kde mas dostat menzes . Najlepsie am nedojde a aspon den meska. Lebo ja som testovala po cca tyzdni ( mala som v ustach kovovu pachut) a samozrejme to bolo este negativne. Na datum ms som testovala a uz boli kolajnice.

janulienka_janka
22. mar 2021

@petus998 nemaaam, došli meniť merače na vodu tak som to nestihla 🤣🤣 teraz varím upratujem, tak poobede skočím po test a skúsim spraviť.. Po 9tich dňoch meškania by mi ukázalo aj poobede si myslím ci som. Alebo nie som 😊

autor
22. mar 2021

@kiki68
@miirka123 no baby dnes mam dostat, tak cakam. Ranny test bol zas negatiny.

janulienka_janka
23. mar 2021

@petus998 ahooj, dnes som bola nakoniec na gynde, test som včera ani nerobila.. Povedala, že mam sliznicu teraz takú aka by mala byť v strede cyklu nie na konci, preto mi mešká menštruácia ale že je všetko ok.. Ze do týždňa by mi mali prísť.. Už som začala aj špiniť takže príde každú chvíľu..

petus998
23. mar 2021

@janulienka_janka aha to mi je luto takze sa len zdrzala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre