Prepáčte , že zase otravujem, ale dnes ráno ( z ranného moču)a 27 deň cyklu som si robila tehotenský test 16 deň po styku . Bol negatívny. Môže byť výsledok spoľahlivý. Ukázalo by mi to už pozitivitu aspoň duchom? Máte skúsenosť?
no ja som vedela už v prvé dva týždne, ale je pravda , že zaleží na hladine hormónov a u niekoho to ukáže až oveľa neskôr ja by som na tvojom mieste zopakovala tak o raz takú dobu. 🙂
mal by to test ukazat,ved to uz je viac ako 2 tyzdne. Mozno by som ale pockala do datumu menstruacie,ked nepride,alebo by s tym bolo nieco inak,tak potom by som robila test. A ani pozitivny test este neznamena,ze z toho bude tehotenstvo...
Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
koľko tém a otázok je potrebné založiť, aby si pochopila? stačí, ak si otvoríš prehliadač a prečítaš si niečo o tematike, pretože prepáč, ale ak dávaš takéto otázky, a teda nevieš ako funguje ženské telo, tak by si nemala ani sexovať.