Ahojte. Mám taký problém, že ma posledné 3-4 dni veľmi bolia kríže, bolí ma podbruško.
Mám aj dosť veľké bolesti hlavy, brucho mám stále nafúknuté a citim sa neskutočne unavená. Tieto dni sem tam nájdem na servítke aj trošku rožovkastý sem tam hnedastý výtok.
Čítala som, že to môže byť veľa vecí, ale najčastejšie mi vyhodilo práve uhniezdovanie vajíčka. Mohlo by ísť aj o to? Už som objednaná ku gynekologičke, ale momentálne mám pocit, že je to nekonečné čakanie a obávam sa či sa nejedná aj o nejaký zápal.
Ako dlho ti mešká ms
@jarka9669 menzes mi nedávno skončil. Čiže či mešká, alebo nie sa dozviem asi až o 2 týždne +-.
Mozno aj ovulacia …
@lucasam to si nemyslím nikdy som nemala takéto príznaky ovulácie. Možné je ale všetko. Ľudské telo je nevyspytateľné...
Ak ti pred par dňami skončil mš tak to bude skôr ovulácia ako uhniezdovanie
@matullienka
nemusi byt ovulacia, ja som 7 den po ukonceni ms mala uhniezdovanie, spinenie dva dni. Tiez som nechapala, bola som tehotna.
Tiež sa prikláňam k tomu ze ovulácia. Ale môžeš spraviť aj test, ak to máš z tehu príznaky tak bude test pozitívny. Ale môže ist aj o iný zdravotný problem
Ahoj,
Tehotenstvo sa ti potvrdilo potom?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Koľko dni ti mešká MS ? Test si si robila?