neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?
a bola si tehu?
som tehu 😉
dokonca mam pocit,ze som si test robila este neskor ako 7 dni po uhniezdeni. lebo si pamatam, ze tyzden po spineni ma zacali boliet prsia a vtedy som si tak uvedomila, ze som asi tehotna.
@nedarisa domace tehotenske testy meraju hladinu hcg v krvi, ten sa zacina produkovat az po uhniezdeni vajicka. Chvilu trva pokedy jeho hladina vzrastie natolko aby sa dala zachytit domacim tehu testom... Samozrejme zavisi aj od citlivosti testu... Ak mas ten najcitlivejsi dostupny test: 10 mIU/ml tak by si mohla zachytit ducha 😉 tak 4-6 dni po uhniezdeni... Najistejsie je aj tak testovat az po vynechani menstruacie... Drzim palce 🙂
ukáže cca 2-3 dni po uhniezdení umna bol na 3den slabulinko pozitívni druhý krát som síce na 25dc špinila ale asi sa neuhniezdilo prišla normálne s 2dnovým meškaním ms,uhniezdenie je max 1dnová záležitosť kedy náhodou narazí vajíčko na cievku a žena špiní,krváca a nastáva v rozmedzí 7-11dní.od ovulácie.
ako dlho ste mali spinenie pocas uhniezdovania? ja zhruba od ovulacie spinim, mam bolesti krizov a obcas podbruska ako pri menstruacii, len slabsej intenzity. Nikdy predtym som nic podobne nemala, cyklus je pravidelny.
@lillona Ahoj ja som mala teraz 14 tého ovuláciu a mali sme z priatelom nechránený sex.Normálne by som mala menštruáciu dostať až teraz 28.Ale dneska som začala tak slabo krvácať.Neviem si to vysvetliť.Može to byť že sa vajíčko zahniezduje??Alebo sa mám rozlučiť stím,že by som bola tehotná?
Ahojte dievcata.
Ja som tu nova a chcela by som sa na nieco opytat.
Menstruaciu som mala naposledy 31.7. a este dodnes som nedostala.Menstruaciu nemam pravidelnu a dost casto sa mi stava,ze mi meska.Teraz mam strasne bolesti v podbrusku,ale len chvilkove,aj v noci sa na to obcas zobudim,ale po chvilke to prejde a je zas dobre.A o prsiach ani nehovorim.Sice ma vzdy pred menstruaciou pobolievaju,ale nie az takto.Teh.test som si robila 13.9. a bol negat. Co si o tom myslite?
dobrz ja by som sa chcela spitat uz 4 dni ma bolia prsia vcera vecer mi slo trocha ani nie vytok ale ako menzes keby zas mam a mala som menzes 5.9 do 11.9 mozem byt tehotna alebo...s priatelom sa snazime o babo dakujem vam za komentáre
@eri28 ahoj Eri, som zvedavá čo ti povie lekár, aj mne v poslednom čase blbne cyklus a nikdy to nerobil... ja som 2týždne meškala, testy pozitívne, šla som k dokimu, nič nevidel, dal mi injekciu a na druhý deň som začala krvácať...ešte som si nerobila testy, ale moc im už neverím... napíš potom čo ti povedal, prečo to tak blbne dík 🙂
@majuska2125 mne nepovedal nic, ze život sa meni aj cyklus zeny. Povedal, ze mam schudnut, kde chceme druhé dieta a kupit si ovulacne testy. Asi tak ze kde mrcha prisla vsetko je v poriadku
@eri28 to isté hovorí aj moja mamina, že sa žena vekom mení a keď má stáleho partnera, je to iné.... tak držím palce, aby sa ti všetko vydarilo 🙂 pekný deň
@majuska2125 dakujem podobne pekny den prajem 😉
neviem či mi tu niekto ešte odpíše,ale mala som ovuláciu 30.10.14., a 12.11., som zacala mierne krvacat,uplne spinenie, myslela som,ze je to menzes,ale bolo to strasne slabe na menstruaciu,pretoze prve dni mavam silnejsiu. Po 2-3dnoch to uplne prestalo, a teraz som čistá. Dnes som si robila test, a bol negativny. Myslite,ze sa mi uhniezdovalo vajicko a test to este nezachytil?
Dakujem za odpoved 🙂
Baby vsak z krvi to sa musi o dost skor zistit nje??a.bude istota...
Ahojte.moze to znamenat ze sa mi uhniezduje vajicko.ked mala som menzes pred 2 tyzdnami a pred tyzdnom som spinila a bolelo ma brucho a aj krize?? Test som si robila a nic☹ Alebo co to moze byt??
@miska_x no co si tehulka alebo nie 🙂
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci je mozne ze som tehu, ked MS som mala 7.11 - 13.11 a včera ( 30.11.) som mierne krvacala, dnes už iba mierne špinenie a do MS mám 4 dni, test mi včera vyšiel negativny. Ďakujem
@kotatko1232 ,no robila som si 2 testy a nie!!! asi to teda bola MS,superrychla,a takmer nepostrehnutelna....nevadi ,snad nabuduce 🙂 :D ale uz asi 5 dni mi je uplne zle, hlava ma boli ,zaludok na vode,neviem z coho,ked ten test pred dvoma tyzdnami bol negativny...
@miska_x ved zbehni ku gynekol...
@slonicatko26 skoro si testovala. Pockaj este par dni. Inak ja som pri oboch tehu slabo krvacala pri uhniezdeni. Hned som vedela, ze som tehu. Kedy ti ma prist ms? Mne pri starsej vysiel test pozitivny az po vynechani ms, pri dvokickach som mala pozitivny 4 dni pre ocakavanou ms
@kotatko1232 tu v UK kym ma objedna to bude o dva tyzdne 🙂))
@xevulax MS mám mať 5.12, no včera aj predvčerom som mierne krvácala, len trošička a aj ma pobolievalo v podbrušku. Test som si robila 30.11 a aj dnes 2.12. a vyšli negativne.
@slonicatko26 pockaj minimalne do toho 5.12. Az potom testuj. Mne pri starsej vysiel pozitivny test vrlmi slabo na zaciatku napriklad. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ukaze este negativne. treba pockat aspon par dni po uhniezdeni. mne tyzden po uhniezdeni ukazalo velmi slabulinku druhu ciarku.