Uhniezdenie a kŕče

annkajanik
15. aug 2021

Mám otázky na ženy ktoré sú tehotné alebo bolí tehotné bola som na hcg v piatok 180 v sobotu ráno som mala kŕče ale len som potrebovala ísť na wc predtým som mala každé 2...3 hodinky slabulinke kŕče každý deň vraj to tak má byť pri uhniezdeni no odkedy som mala taký silnejší kŕč...už nemám tie menšie bolesti niečo sa pokazilo alebo sa to už pekne uhniezdilo a tie kŕče uz nebudú som z toho zúfalá ..cítim ako by sa už nič nedialo

dijka123
15. aug 2021

@annkajanik ja som pri prvom nemala vobec krce len ma pichlo teosku pri maternici ale inac nic take je to v poriadku

kkovacovak
15. aug 2021

@annkajanik máš to asi popletené alebo si to zle napísala lebo hcg sa uvoľňuje po uhniezdení. Je možné že bola hladina vyššia ešte predtým ale za normálnych okolností vajíčko začne vysielať hcg až po jeho uhniezdení. Tvoje kŕče mohli byť niečo úplne iné. Kedy by si mala dostať ms? Na základe čoho si bola vlastne u dr zisťovať hcg? Lebo z tohoto mi vyplýva že by ti eštelen teraz mal test ukazovať pozitivitu. Každopádne ano, pri uhniezďovaní môžu byť kŕče a zrazu môžu zmiznúť.

miskamicha
16. aug 2021

@annkajanik ja som mala asi den pred ms strasne krce,ake este nikdy,ale vedela som,ze som tehotna- 5 testov pozit..trvalo ro asi den/dva a potom som sa tehotne ani necitila

annkajanik
autor
16. aug 2021

@kkovacovak no mala som 10 dni vo vklade a na 8 deň už boli pozitívne testy aj krv bola 115 a o 2 dní 180 mala som každé 2..3 hodinky kŕče slabé.. a už nič .;(

kkovacovak
16. aug 2021

@annkajanik veľa vecí sa ti bude diať a zrazu zmiznú. Napr nevoľnosti niekedy vypnú zo dňa na deň. Prsia jeden deň bolia a druhý už nič necítiš. Ani brucho ti nebude stále rásť a bolieť. Ak nekrvácaš a nemáš iné ťažkosti tak je občasná bolesť normálna.

annkajanik
autor
16. aug 2021

@kkovacovak ach ďakujem veľmi ste na ukludnila práve idem na kontrolny odber do gyncare

sally001
16. aug 2021

@annkajanik ja som mala na 7dpt silne krce so sinením ktore do vecera prestalo...na 10dpt dve ciarky...drzim palce

buducamama
16. aug 2021

@annkajanik ja som mala slabulinke krvacanie spolu s krcmi cca 10-15 minut a potom uz absolutne. Predtym som mavala len take pichanie na pravej strane.

annkajanik
autor
16. aug 2021

@buducamama ppahojte tak že dnes som bola na odber krvy a hcg je 300 vraj to je málo...na 4 tt

annkajanik
autor
16. aug 2021

Malo by byť 426 lenže myslím že to nieje také hrozne ?...

buducamama
16. aug 2021

@annkajanik neostava nic ine len cakat. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre