Ahojte, chcem sa spýtať či tabletka "po" účinkuje aj po užívaní alkoholu. Moc ma to zaujíma. Ďakujem... Moc Vás prosím, aby ste sa vyjadrili...
@hortenzia_ urcite ze ucinkuje myslim ze s uzitim alkoholu to vela spolocneho nema
aj podla mna ucinkuje - alkohol s tym urcite nema nic spolocne - potom by bolo vela neocakavanych deti
ja si mnyslim ze to prave v suvislosti s alkoholom ucinkuje.. lebo vacsinou sa berie po alkholovej noci :D ale tak ako baby tvdria tiez si myslim ze vsetko ok urcite zaberie 🙂
Divoká noc 😅 , no aspoň si ma trocha rozosmiala... Bola to pravdu povediac divoká sobota, ale nie tak presne. Nepredstavujte si pod tým prosím, prúdy tečúceho alkoholu a náruživého sexu :P... Tak to nie...
Ďakujem moc za odpovede, ste ma trocha upokojili... Ide o to, že mám vlastne dilemu takú, či nie som tehotná... Nemôžem byť, teda nechcem a "nemôžem"... Menzes mi skončil 08. septembra a nechránený sex (inak neviem, kde som nechala rozum, šišina) som mala 10. septembra. O pár hodín som užila tabletku a bola na akcii, kde sa dosť popíjalo. Ale to je teraz jedno. V pondelok ma strašne začali bolieť prsia, fakt moc, k tomu sa pripojilo aj špinenie, ktoré som nikdy pred tým nemala... Bojím sa... Keď ma naposledy takto prsia boleli, bola som tehotná a neskôr som spontálne potratila... Špinenie som teda nikdy nemala, ani len slabé krvácanie. Keď už, tak už... Ale toto je pre mňa niečo nové, čo mi naháňa strach.... Mala som myslieť nad tým skôr ☹ , viem....
@hortenzia_ Podľa mňa nebudeš tehotná, ale skús tehotenský test. Už by ti mal ukázať výsledok 😕 😉
@hortenzia_ ahoj no to ze ta bolia prsia a spinis to moze byt aj z tej tablety ,,po,, co si uzila.Pretoze je to predsa len hormonalna tabletka.Aj ja som ju uzila a stalo sa mi to tiez podobne. A ozaj teraz ked si zobrala tu tabletu rataj s tym ze ti to rozhodi tvoj cyklus,respektivne ti ho oddiali cize ho dostanej aj o mesiac neskor nez ti normalne chodi,takze sa potom nezlakni 😉 Aj mne to o mesiac posunulo ten cyklus a uz som hystercila no nakniec ked som bola u dr on mi to vsetko pekne vysvetlil a mrsku som ozaj dostala 🙂 aj ked neskor ako mala byt
dva dni po MS určite nebuseš mať ovuláciu 😉
@hortenzia_ no ja by som si sa tvojom mieste spravila test, a budes si na istom... ono my ti laicky mozme povedat ze nie si lebo vacsinou my tie co sa o babo snazime a meriame teplotu a sledujeme si plodne dni tak by sa dalo povedat ze 10 teho si mala este neplodne dni a niekolko dni pre ovulaciou.. ale to je vsetko len teoria ktoru my snaziace sa 🙂 dokonale ovladame 🙂 tazko takto povedat aj co sa tyka tabletky ono nemusel ten alkohol spravit nic a mohol to je tiez otazne... takze test ti uz urcite ukaze ked nie si alebo si... lebo my ti mozme len teoreticky povedat co sa moze asi stat alebo nestat 🙂 drzim palce... a ked bejby nechces alebo nemozes tak ho posli k nam snazilkam ktore si ho zelame najviac na svete 🙂)) drzim prsty 🙂
@janulkan nie nie,to ovulacia je v poriadku len tie spermie tam dokazu prezit 4 dni dokonca aj tyzden, cize ona ovulku sice nemusela mat ale tie spermie tam boli zive a ked ju dostala a vajicko slo okolo tak a bolo to 🙂 viem to, pretoze mam znameho gynekologa a porodnika a on mi to tak vysvetlil ked som sa ho nato pytala ze ako je to mozne? pretoze to bol aj moj pripad,mala som 2 dni po mrche a myslela som si sak co ovulka este neni tak mam zelenu a prd moj vysledok je terajsie babo 😀
@janulkan ja som len vsetko pisala tereticky 🙂 lebo ano viem o takych pripadoch co aj "mimo" ovulky sa podarilo, aj pocas mrchy, aj pocas brania HAK... a hlavne sme kazdy individualny... takze len som chcela to ze my ako cudzi ludia tazko hortenzii mozme povedat a ubezpecit ju ze nie je tehotna , takze asi najlepsie spravit testik 🙂 inak ja by som sa velmi potesila keby hockedy sa podarilo 🙂
Ďakujem Erička za podporu, ani nevieš ako dobre mi padne čítať takéto riadky. Viem, že všetky odpovede mi povie lekár, ale predsa. Niekdy potrebujem niečo povedať, spýtať sa, prečítať i bežných žijúcich )ludí zo skúsenosťami...
Test som si robila, vyšiel negatívne, až na to, že bola tam slabá druhá čiarka. Počas písania, som spravila druhý, bol čiste negatívny :D... No dúfam, že to tak aj zostane...
@hortenzia_ ejha slabá druhá čiarka? Ja som ju mala až skoro neviditeľnú, som si myslela, že si ju iba namýšľam...a pozri sa, kam sme to dotiahli 😉 Na tvojom mieste ešte urobím zajtra ráno test z ranného moču a keď to bude snehobiele, tak až vtedy si môžeš povedať, že je to negatívne.. 😎
Ďakujem Vám všetkým za rady a za zaoberanie sa mojou žiadosťou na Vás, aby ste mi poradili. Ste moc zlaté... Síce som tu zaregistrovaná len pár hodín, ale vidím, že dobrých ľudí tu nechýba... Ďakujem
@hortenzia_ držím palce,prinajhoršom kupuj kočiar 😀 ale nie,to len na odľahčenie.ale veľmi by ťa to trápilo,ked by si predsa len čakala bábo?bolo by to až také zlé?
@erickaa Ja som bola totižto pred nedávnom u lekárky s, už ani neviem akého dôvodu, a robila mi všakovaké vyšetrenia. Jedným s nich bol aj tt, keď mi oznámila, že je pozitívny skoro som tam skolabovala. Spravila pre istotu ešte jeden a taktiež bola druhá čiarka, síce bola taká jemná, ale bola...
Bola som zdrvená, prišla som na sono a tam mi lekár povedal, že nie som tehotná. Žiadne známky gravidiy, a ešte ma aj sprdol (pardon za výraz), že pozitývny test je ten, na ktorom sú dve svietivé, akoby fixkou nakreslené, pásiky. To čo som mala ja, je na smiech, to nie je pozitívny test... Tak som sa obliekla a bolo po tehotenstve...
Je mi ľúto snažilky, že Vám to nejde. Viem si predstaviť aké ste s toho nešťastné, ako sa snažíte ☹ a ja tu takto "vyplakávam" pre takú krásnu vec ako je tehotenstvo, ale mám dosť závažné dôvody na to ... Nehnevajte sa...
@elizabeth22 Moc zlé Elizabeth, moc... Teraz áno...
myslim, ze alkohol ani tak nie, ako vyvracane zvysky by mohli ovplyvnit ucinok tabletky... moze sa stat, ze sa nestihne vstrebat... ale treba sa poziet na web tabletky po--
Baby, pokiaľ ste mali nechránený sex a pili ste pretým, na vašom mieste by som neužila hneď tabletku po.... keď sa dovraciate, nebudete vedieť, či je to z alkoholu alebo z tabletky, skuste najprv vytriezvieť, stále máte čas tri dni na jej užitie...
Ahojte chcela by som sa opýtať že či keď som si zobrala tabletku po ... V pondelok tak či vpiatok môžem normálne piť ? Či to nebude mať dáke vedľajšej účinky a či tabletka zaberie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja teda nie som odborník ale môj sedliacky rozum mi hovorí, že by to vadiť nemalo.....
To teda musela byť divoká noc, čo? 😉