Uberá sa to zlým smerom?

jaruska_12
21. jan 2021

Posledná ms 29.11 mám 35 dňový cyklus niekedy aj viac .. 31.1 slabá čiarka na teste. 4.1 hcg 820 7.1 ultrazvuk gestacny vak 3 MM(5w) nasadený duphaston 3x1 dnes 21.1 ultrazvuk gestacny vak 10 MM(4w6d) viditeľný žĺtkovy vak ale plod nie . Uberá sa to asi zlým smerom však? :( 10/2019 anembryomola. Odvtedy sa nedarilo. Už mi ostali asi len oči pre plač 😭😭😭😭😭😭

sanssa
21. jan 2021

viem, ze je to tazke ale este nepanikar. lekar co povedal?

jaruska_12
autor
21. jan 2021

@sanssa že počkáme ešte týždeň ale netváril sa nadšene 😭

papulienka48
21. jan 2021

Ach moja, ja viem, že je teraz ťažké myslieť pozitívne ale skús to, ešte to neber hneď ako stratené a mysli na to, že stále je ešte nádej. Uvidíš ako to bude budúci týždeň

jaruska_12
autor
21. jan 2021

@papulienka48 ďakujem za povzbudenie 😭 ononto je cez to všetko také ťažké myslieť pozitívne ❤️

jaskolka
21. jan 2021

Je mi ľúto, že také prežívaš, chápem ta, tiež sme prišli o bábätko. Uvidíš, či bude druhý týždeň, psychicky sa priprav aj na najhorši variant, keď sa to nepotvrdi, bude len dobre. Keď bohužiaľ sa ukáže MA, tak hoci to je ťažké, príroda si robí taku očistu. Nijako to nezmeníš, ani neovplyvnís už teraz 😔držím palce

doda89
21. jan 2021

@jaruska_12 viem presne ako sa čistís ale čo má byt bude ty teraz skús nemyslieť nebuď na konikovi nerobíš si tým dobre 🙈urob si čaj prechádzka 🌈🥳verím v šťastne konce ✊🏻✊🏻🍀🙏🏻🙏🏻

mikasz
21. jan 2021

@jaruska_12 ahoj, ja viem, ze ta to asi nepotesi, ale podla na to nie je ok. Nie som lekar, len vychadzam z toho co som.si prezila a kamosky okolo mna 😔🙈
Podla ms by si uz mala byt v 8tt a plod by bol uz viditelny.
Samozrejme vzdy je mozne, ze si mala posunutu ovulaciu. Kiez by to bol tvoj pripad 🙏✊
Drzim palce

anna_maria1
21. jan 2021

Musis verit, nezufaj! Treba verit ze to bude dobre!

2helka20
21. jan 2021

Ja mám za sebou 2 potraty takže viem ako to bolí, ale sama píšeš ze máš veľmi nepravidelný cyklus, takže ovulka bola bohvie kedy. Podľa všetkého vak rastie, takže by som vydržala čo povie ďalšia kontrola. Nám sa teraz podarila maličká 2dni pred MS a to mam cyklus ako hodinky, takže fakt nevieš. Chápem že je to ťažké, ani nechcem dávať falošnú nádej, ale uvidíš čo povie kontrola...

florianabotosova
21. jan 2021

@jaruska_12 ešte počkajte a nezúfajte. Ja som po MA otehotnela a a bola som tiež na tom tak ze vak mal 10 mm ale plod ešte v ňom nebol len si nepamätám ktorý týždeň to bol ale asi tak 4-5tt možno aj 6tt lebo som išla po 2 týždňoch na kontrolu a to som už bola 8tt a už babo bolo vo vaku. Mne síce nedali duphaston ale fraxiparine

kiki68
21. jan 2021

Este je cas, ja by som tomu dala do 8tt pokoj a cas. A uvidis. Je to bud alebo

katie253
22. jan 2021

@jaruska_12 ja som to mala presne takto isto ako ty, tiež mám cyklus od 32 do 42 dní. Pri oboch tehu som mala neskorú ovuláciu. Prvé bábo má rok a za mesiac rodím druhé 🙂
Takže kľud, ešte môžeš mať krásne tehotenstvo. ak bolo vidno žĺtkový vak a podľa včerajšieho sona si v 5TT, tak to vyzerá nádejne.... Kedy ideš na ďalšie sono? Ja som tiež mala tak neskoro len ten vak a o týždeň, alebo dva, už nepamätám presne, pekne bilo srdiečko 🙂

anjjjelik69
5. jún 2023

Ajooojte, by som chcela vedieť ako to autorke dopadlo.. dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre