Ahojte baby, týžden mi mešká menštruácia, ale bolesti brucha a krížov mám a dosť silné . No aj tak mi to nedalo a urobila som si testy .... veľa testov 🙈 ... ale aj tak som neistá ... som podľa Vás tehotná? K lekárke samozrejme pôjdem, no bojím sa , že to tam ešte nebude vidieť - som moletka a s ultrazvukom môže byť v začiatkoch problém.
Jasné tehotenstvo gratulujem
Podľa testov jednoznačne si tehotná.Tehotensky test s dvoma ciarkami - tehotenstvo, prečo pochybujes?
Doktorka ti dá termín podľa menštruácie, a s tým, že si silnejšia, nie je vôbec problém, pretože e obvykle prvý ultrazvuk sa robia vaginálne. Takže je jedno, akú postavu ma žena
Gratulujem, je to tam!❤️
@veronika0310 ❤❤❤
Ja sama som si tiež robila 4 testy kým som aspoň trochu uverila 😀
@02e03g90t ano, gratulujem. K tomu ultrazvuku, prvykrat som bola cca v 6. tyzdni. A niekedy maju moletky lepsie sono ako chude zeny. Ja som zle echogenna, neni som uplne spajdlicka, ale vzdy som mala problem so sonom. Nebolo dobre vidiet niektore edetaily, co sposobovalo problemy a mne nervy 🤦♀️ preto sa mi neoplatilo ist ani na 3 d, nebolo nic vidiet.
Takze baby oznamujem , ze dnes sme ukoncili 3 mesiac . Bolo to naozaj tam 🙂
@michaelam2 😂😂 boze ja nechapem taketo zeny daju tu foto s min, 10 testami ale ne musi sa opytat, nabuuce nech tu da foto s bruchom alebo s ultrazvukom a este raz nech sa opyta ci je tehotna?😂
@bambieblue ja nechapem ženy čo musia mať blbe komentare.... a ešte k tomu na rok staru otazku... keď sa ženy dlho snažia tak potom ani neveria vlastnym očiam..tiež keď som na teste zbadala dve čiarky tak som zrazu nevedela či je to pravda...na mk som to sice nezavesila ale v ten deň som urobila 3 druhy testov a pytala sa muža či to vidi aj on, aj napriek tomu že spätne keď sa na tie fotky pozriem tak to neboli žiadny duchovia... tiež som sa zo pytala či tam naozaj su... no a čo?
a myslim že na mk su aj primitivnejšie otazky na ktore by si mohla takto hlupo reagovať....
@andie2810 stary komentar ale pobavil 😅 a na tvoju stupidnu odpoved poviem len tolko ak mi 2 tesy kazdy inej znacky ukazu jasne ciary tak dalsi krok smer doktor a nie robenia xxx testov a pytat sa tu na otazku ktora je ista nie? Ja som tiez prvy krat po dlhej dobe otehotnela a po jednom jednom teste a meskajucej mrche sla k dokimu, aj doktor ti povie ze najlepsie je ked prides na vysertenie ako cakat a robit xxx testov... Ci? 😅😉
@bambieblue zaujímave, pretože väčšina doktorov objednáva najskôr na 7tt 🤔 ale vieš čo, kľudne si tu honkaj ego aj naďalej, ak ti to robí dobre ☺️
@andie2810 zalezi od doktora ,ako som mu oznamila na druhy den som prisla.A myslim ze ty si aj autor toho prispevku.To slovo ,,honkaj,, 😂 asi ti hovori tvoj chlap 😂 aspon uz viem ... A to teba tu znepokojila moja odpoved to ty si jedina reagovala cize neviem kdo tu mal problem ja teda nie .Naco si potom reagovala ? CHudak tvoj chlap ...🙏 ako sa vravi mudrejsi ustupi ,bye bye😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@02e03g90t a co vravi pribalovy letak?