Týždeň mi mešká menštruácia. Som tehotná?

jajka0211
22. nov 2010

ahojte... chcem sa opytat na par veci... menstruacia mi neska uz tyzden, urobila som si 3 rozne tehotenske testy a kazdy mi vysiel pozitivny... velmi ma to potesilo ale teraz mam zmiesane pocity lebo kedze podla poslednej menstruacie by som mala zacat uz 5ty tyzden, nevraciam, mam iba kratucke zavraty, niesom unavena, skor neviem spat...prsniky ma bolia ale bradavky nezhnedli... na wc chodim pomerne dost casto a mam taky mierny tlak v podbrusku. od poslednej menstrucie som nemala ziadne krvacanie.. moze sa vajicko uhniezdit aj bez sprievodneho krvacania? zajtra chcem ist ku gynekologovi ale male by este nebolo na ultrazvuku asi vidno a krve testy sa asi dozviem az na dalsi den... a som uz hrozne nedockava... a vystresovana... som tehotna? prosim drzte palce aby mi to lekar zajtra potvrdil....

fatulda
22. nov 2010

Ahoj jajka, podla mna, ak ti vysli 3 testy pozitivne, tak pravdepodobne tehotna naozaj budes 😉 A zvracanie, unava a zhnednutie bradaviek a krvacanie vobec nemusia byt priznaky tehu (ja som nemala ani jeden z nich), tak sa nestresuj 😉 , samozrejme na 100% ti to potvrdi lekar

nemko
22. nov 2010

drzim palce aby to bolo tehotenstvo, ja mam doma 6 poz testov a tehotna nie som takze po dnesnom dni uz testom neverim a nikdy ziadny nekupim 😉 ale prajem aby si bola opacny pripad a tehotna bola, vela stasticka 🙂

zlatusik28
22. nov 2010

ahoj, a kde je napísané, že každá tehotná žena musí mať takéto príznaky? 😉 je veľa takých, ktoré o tehotenstve vedia až keď im rastie bruško 😀, žiadne zvracanie, hnedé bradavky a pod. A ak ti vyšli tie testy, tak si myslím, že asi si tehotná, tak držím palčeky aby to dobre dopadlo a daj vedieť 😉

soninkaaa1
22. nov 2010

Ahoj jajka, myslim si, že tehotná určite si. Ako napísala fatulda, nemusíš mať hneď príznaky tehotenstva. Ja som ani raz nezvracala, len ma pobolievali prsia a potom okolo 2.mesiaca som bola stále poriadne unavená a spávať som musela aj cez deň. Nie každá má rovnaké príznaky..myslím si, že dnes sú už testy natoľko citlivé, že presne určia tehotenstvo, hoci "nemko" o tom má iný názor. Ktovie, možno nie je test ako test, určite by som si nekupovala testy v obchoďákoch, ale len v lekárňach. Ja som si urobila 1.test - pozitívny a pre istotu ešte o 2 dni neskôr aj 2.test, tiež pozitívny a tak aj je 🙂 Držím palčeky, nech ti to doktor potvrdí a potom si to užívaj 🙂

lemge
22. nov 2010

si tehotnaaa,tes sa 🙂

ludka140281
22. nov 2010

aj cista mi ukazala tehotenstvo na teste ☹ drzim prsty,nech je to tak ako si zelas 😉 myslim,ze budes mamicka,ale ako kocky vravia,lekar ti povie najpresnejsie 🙂

zuziq
22. nov 2010

mne vsetky priznaky zacali az neskor... asi az okolo 8tt, dovtedy len asi caste cikanie, inak nic 😉 a bradavky ti zhnednu az ooovela neskor 😀 pri uhniezdeni vajicka som nemala ziadne krvacanie a tiez som mala pocity ako pri MS akurat ze ziadna nebola.. takze neboj, ak vysli 3 testy pozitivne a meska ti MS je velka pravdepodobnost ze si tehu 😉 len pri prvom baby si vzdy asi myslime, ze tie priznaky sa dostavia okamzite 😀

happy8051
22. nov 2010

podla vsetkeho si tehotna.. teda aspon ja som mala presne taketo pocity a test som si robila uz skor, na prvom sone som bola v 3tt a vidiet bolo gestacny vacok... drzim palce a daj vediet, ako si dopadla 🙂

bellugia
23. nov 2010

Jáj, no asi si, keď tri vyšli super 🙂 Krvácanie ani nečakaj. Bradavky hnednú až po polovici a ku koncu. Vracanie môže a nemusí prísť. Si fakt príklad špekulantky 🙂 Mne vyšiel jeden test pozitívne, ktorý som si spravila po 10 dňoch meškania a vtedy mi už začínalo byť zle nalačno len pri pití čistej vody 🙂 Šla som ku gyn. a tá to potvrdila🙂 hlavne pohov a teš sa! 🙂

firstbaby
23. nov 2010

sup, sup ku gynekologovi a budes mat kludnu dusu...drzim palce, dieta je dar z nebies 🙂

lucka1987
23. nov 2010

co zena ,to priznak.... tiez som mala vseliake stavy.. a uprimne... citila som to ked mi ani menzes nemeskal.... tiez som mala slabulinke ciarky a na sone nic nebolo vidiet.... neboj 3 testy su uz dost.... drzim palce

stellinka789
27. nov 2013

Ahojte ...chcem sa opytat ... som po porode mala sa narodila 9 augusta .. sestonedelie u mna trvalo 7 tyzdnou .. ked skoncilo riadnu menstruaciu som dostala po 19-tych dnoch mala som ju riadne sedem dni ... podla mojich vypoctov som ju mala dostat tento mesiac najneskor do 20-teho ... nejako si stale neprichadza ,..nakolko mam 3a pol mesacnu dceru nechcela by som znovu tak skoro otehotniet moj gynek.ma dovolenku tak neviem .. kamoska mi vravela ze to takto moze byt pokial sa mi po porode vsetko upravy .. no mam mensie obavy ... bola by som rada ak by ste mi poradili dakujem ...

sonkamenska
23. aug 2014

ahojte....chcem sa opytat ze v marci mi robili kyretaz mala som zamlknuty potrat a dodrzala som 3 mesiace aby som nebola tehotna a menzes mi prisiel vzdy na den po vycisteni a teraz mi uz meska 7 dni ale som robila 1 test a ukazal len jednu ciarku ale som robila prvy den po vynechani mozno ze este bolo skoro poradte mi mozem byt tehotna? 😉 velmi by som bola rada 1 dietatko by bolo 🙂

neznamaosoba
18. aug 2015

Ahojte baby chcem poradit nemohla som otehotniet teraz som mala pochlavny styk smojim partnerom a nedostala som mz .. Meska mi uz tyzden boli ma pod bruchkom a mam prsia tvrde myslite ze mohla som otehotniet

katkakovac
18. aug 2015

@neznamaosoba sprav si test a uvidis. Mozno ze si a mozno nie si....

suzi33
18. aug 2015

@neznamaosoba Nakoľko žiadna z nás nemá vešteckú guľu (alebo možno niektorá aj má 😀 ), tak Ti to povie jedine tehotenský test. Dala si nám strašne málo informácií, aby sme Ti poradili. Nepovedala si, že kedy si mala ovuláciu a kedy si mala pohlavný styk, takže ťažko povedať. Buď si tehotná, alebo máš cystu, alebo sa Ti posunula ovulácia... možností je viac

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre