Ahojte uz tyzden mam rovnake testy ktore nesilneju..ovu bola 31.7. Dnes teda 25dpo..kontrolu u gyn som mala v utorok a nebolo vidiet nic to som mala byt 5+2.. vcera som zasla do nemocnice a tam doklade spravili sono brucha+ vaginalny utz nikde nic nevideli iba to ze mam tucnu sliznicu. Povedali mi 3 variacie - bud to je v maternici a nieje to este vidiet
-je to mimo a tiez to este nieje vidiet
-pride ms a odide to s ms
Cize som neodisla o nic mudrejsia..avsak podla testov vidim ze HCG stoji… je tu niekto kto to mal podobne a bol to nakoniec dobry koniec? Ze nakoniec zacalo HCG rast? Alebo sa fakt mam obavat mmt… test je 10tkovy
No Môj názor je že ty si sama hcg určiť nevieš a podľa testov už vôbec nie Niektoré testy vedia mať len určitý stupeň tmavosti čiarky tam ti už nemá čo viac tmavnúť jediné kedy zistíš ako ty stúpa hcg keď pôjdeš na krv
Hcg z krvi a dynamika jeho rastu ob dva dni
@drm21 mala som iba jeden odber v utorok u gyn a bolo 199 a viem ze mal byt dalsi kontrolny odber o 2 dni…lebo mi zo povedali aj v nemocnici no gyn povedal ze mam prist az o tyzden.. robila som si aj ine testy ktore mam pri prvom dietati potvrdene a viem kolko farbiva maju… prva fotka je tak ako som to mala pri prvom dietati druha je teraz a to som dnes 25dpo a uz tyzden ma rovnaku intenzitu
Dve rozne tehotenstva nemusi byt rovnaky test. Len z krvi to mozu riadne zmerat.
A ovulaciou si si istá, že bola vtedy?
Ako Nechápem čo si myslíš že koľko ti to ešte môže na obyčajnom teste stmavovať preboha jedine kedy zistíš či ti stúpa hcg z krvi bohužiaľ nijak inak... Ja som momentálne tehotná spravila som si 3 testy aby som si potvrdila že sú určité pozitívne a následne som to už nechala na gynekológa mňa by ani nenapadlo robiť si 50 testov Neviem načo by mi aj bolí keďže ja s tým nevyriešim nič
@any_soj ano, bazalna bola na druhy den po ovu teste 37,26 takze to zodpoveda 31.7
@drm21 a ty si si vobec precitala co som tam napisala? Ta prva fotka je z prveho tehotenstva kde je riadne vidiet ze ako stupalo hcg tak tmavla ciarka, ta druha fotka je test ktory som si robila dnes a ten test uz jeden tyzden vyzera stale rovnako.. tak si laskavo mudruj ňdoma muzovi a nie mne tu ked ja som tu napisala preto lebo cakam relevantne odpovede a nie co je a co neni normalne podla teba.. robi to tak spustu zien a my vieme preco sa tak testujeme nie zeby sme nemali kde davat peniaze ale su za tym ine dovody ktorym ty nerozumies bodka
Ja som si to citala aj tomu rozumiem a ona ma pravdu. Nic ine ako odber krvi ti momentalne nepomoze.
@luciah187 ja som tu napisala nie preto zeby vy ste mi povedali ci mi stupa hcg ja som tu napisala preto ci su tu nejake zeny ktore to mali napriklad rovnako.. ze 5+1 bolo vidiet akurat tak tucnu sliznicu a nic viac rovnako aj 5+3 kedze som bola aj v nemocke
Plus do toho samozrejme aj rovnake testy na ktorych je vidiet ze hcg nestupa tak ako by malo
Ked si presvedcena o tom, ze nestupa, tak rovno sup za lekarom, tu to neporiesis. Mozno sa najdu take, ale je to tak individualne, ze ti to nijako nepomoze.
@luciah187 ved som uz bola musim pockat do stredy a tak uvidime preto som sa pytala tu na skusenosti a vsiml som si teraz ze mi aj zmenili nazov diskusie lebo ten ďnazov povodne mal byt ci to je mmt alebo je este nadej
Neviem ako načo sa vôbec teda niečo pýtas lebo podľa tvojich odpovedí si múdra až až...
@drm21 ja som sa pytala na realne skusenosti zien ktore nieco take podobne zazili
Tak ako ja som ti to preto povedala lebo niečo podobné som zažila nakoniec to nebolo mimomaternicové ale zamlčaný potrat a teda bohužiaľ okrem z krvi sa mi to inak tiež zistiť nedalo.. Tiež som bola s tým aj v nemocnici kde mi dali opakovaný odber o 4 dni a tam už bolo vidieť že hcg klesá no test bol jednoducho stále identický... preto ti aj píšem že na farebné prúžky na testoch by som sa nespoliehala, lebo napríklad Ja som mala prúžok slabší Už som sa bála že sa mi to znova zopakuje a momentálne začínam šiesty mesiac a chvalabohu bez problémov... a navyše si aj myslím že ti tam ešte nič vidieť nemuseli že to je ešte naozaj ten úzky týždeň, daj kľudne čas a možno budeš sama prekvapená
Ahoj,bohužiaľ neostáva ti iné ako čakať na kontrolné Hcg a kontrolu u lekarky ….ja ta nepotešim mala som podobnú situáciu a po asi 7dnoch test slabol (dovtedy bol tiež slabo viditeľný),lekárka na kontrole nevidela nič (tiež mi dala rovnaké 3moznosti ako tebe ) len u mňa bolo hcg 100 a ešte v ten deň došlo k samovoľnému potratu 😞…..osobne som to už čakala a brala ako fakt že sa to stáva ženám a stáva sa to veľmi často …dobra správa bola že hneď potom som otehotnela 😊
Neviem odkial si ale na hcg testy mozes ist aj ako samoatca do labaku stoji to tusim v na okolo 5 alebo 10eur max uz si presne nepamatam vysledok bud v ten den alebo naj eskor na dalsi....
V ba sorry
No ja myslim ze je uplne jedno ake mali ine zeny skusenosti -niektore ti napisu ze to mali rovnako ako ty a nakoniec potratili, dalsie ti napisu ze to mali rovnako ako ty a mali uspesne tehotenstva...vobec sa nefixuj na ine zeny, nerob si kazdy den testy, to je zbytocne. Obrn sa trpezlivostou a cakaj, ine na vyber nemas. O tyzden-dva sa najneskor ukaze ci tehotenstvo pokracuje a plod sa ujal, alebo sa samovolne potrati. Bohuzial toto treba nechat na prirodu, tym ze si robis x testov sa akurat sama nervacis a stresujes.
Ahoj, ako to prosím u teba dopadlo?
@domcatko1811 ahojky v septembri som potratila bolo to ale mojim dlhym cyklom a ze dovtedy som pocas kojenia mavala anovulacne cykly.. a od tehu mi prisla prva ovu a bolo to nekvalitne vajicko nakolko to bola prva ovu skoro po 2 rokoch… po takmer 3 mesiacoch od potratu som otehotnela teraz som 19tt 😊
Joooj, no pekne. Ja som tiež v septembri 2023 potratila v 9 tt (srdiečko prestalo biť), len to som si testy vôbec nekontrolovala, iba viem, že v prvý týždeň meškania mi pekne silneli a už som to neriešila potom. A teraz som to od februára mala takto a stále nemám v podstate výsledok, lebo ešte čakám na kontrolné vyšetrenie u gynekológa. 🙄 Vraj je tam gestačný vak, ale zatiaľ prázdny, ale veľkosťou odpovedá menšiemu týždňu než by som mala podľa MS byť, ale ze v tom nevidí problém, tak čakám zas do piatku, či sa niečo zmení, alebo to zas nevyšlo... 🤷🏻♀️
@domcatko1811 tak to drzim palce aby sa babatko udrzalo a bolo vsetko ako ma byt… ja som vedela kedy som mala ovu cize som vobec nebrala do uvahy prvy den poslednej ms.. ale na utz mne to velkostne nesedelo ja som podla ms mala byt nejak 10tt podla ovu 7tt a na utz to bolo len 5tt vedela som ze to nieje ok.. 😊 ale doktor ma nebral vazne povedal ze ovu testy niesu spolahlive ale to isla ruka v ruke s mojim telom bazalnou teplotou atd.. a velmi sa to neriesilo zeby som sla kazdy druhy den na kontrolny odber nakolko jedno dieta uz mam a vsetko bolo bez komplikacii v predoslom tehu..🙂 a to cakanie zial … teraz ked som otehotnela tiez sa na mna nejako specialne neprihliadalo a na prvu kontrolu som musela cakat do 7tt a tak bol iba gestacny vak myslela som ze sa zblaznim ked doktor povedal mi zase ze to je oki a ze mam prist o 3 tyzdne no nejako som to zvladla ale tento raz som vedela ze bude vsetko v poriadku v auguste som vedela ze daco nieje ok a tak aj bolo 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pardon preklep 5+1 som mala byt v utorok.. dodam ze mam uz jedno dieta a mala som CS