Týždeň mám pocit, že som tehotná

soffia111
17. jan 2021

Ahoj baby 🙂
Chcela by som sa opýtať skúsenejších ako som ja 😃
Mám už asi týždeň pocit že som tehotná
Začalo to tým že som bola v podstate jeden deň prechladnutá od spodu tak klasicky štípanie pri močení, a taký tlak tam dole nepríjemný. Na druhý deň mi to nejakým zázrakom prešlo a nič má nebolelo. No taký nepríjemný tlak v podbrušku mám občas stále. Dva dni som si po potrebe utrela trošku krvy. Myslela som že to bolo tým prechladnutim, no už dlhšie som si všimla že mám taký zvláštny zápach intímnych partií a iné špinenie. Asi dva dni ma tak jemne pichalo alebo šteklilo (neviem ako to mal opísať ) v podbrušku.
Poslednu MS som mala 1januara lenže bola slabá a trvala len 3 dni . Mávam inokedy silnejšiu 5-6 dni.
Ani by má nenapadlo že by som mohla byt tehotná lenže často chodím na wc skoro stále mám plny mechúr a najprv som si myslela že som nafúknutá lenže nikdy som nebola nafúknutá týždeň. Vždy som mala ploche brucho pred MS mi ho niekedy trocha vydulo.Dnes som sa Dočítala že sa to dá zistiť podľa krčka maternice. Hmatala som to tam preistotu 3krat 😅a nahmatala som ho hneď dole nízko pričom bol uzavretý taku gulicku som tam cítila a taký tvrdší.
Všimla som si že sa mi ťažšie dýcha keď ležím na chrbte a keď sa pokúšam to brušisko stiahnuť 😂😂tak ak sa mi to aj podarí kus tak max.na 5 sekúnd
Ďakujem vopred za každú radu ❤️Test si spravím len sa na to nejak neviem odhodlať neviem prečo. Som len zvedavá na váš názor.

anjelicek26
17. jan 2021

Skor mas nejaku mykozu ci zapal ako si tehotna. Na paranoju idealne pomaha tehotensky test a na to zvysne gynekolog. Ono ci si ten test spravis/nespravis/budes odkladat ten vysledok neovplyvni.

cookie29
17. jan 2021

To vyzerá na nejakú infekciu. Byt Tebou skočím na gynekológii na výter. Možno nejaká sexuálne prenosná choroba? Typ chlamýdie?
A súhlas, urob si test a uvidis

rachel36a
17. jan 2021

@soffia111 toto nie je tehu ale skor zapal...

soffia111
autor
17. jan 2021

@rachel36a
@cookie29
@anjelicek26
Ďakujem za odpovede😊 samozrejme ak nebudem Tehotná budem to riešiť len má pletie to že už má nič nebolí A pri takýchto nepríjemných problémoch to zvykne bývať Dosť bolestivé až kým sa to nevylieči

anjelicek26
17. jan 2021

@soffia111 telo prirodzene bojuje proti zapalu a vie ho zatlacit do uzadia a zasa sa prejavi. Sprav si test a podla toho si daj termin na preventivku, nech ti vezmu krv a pozru, ci je vsetko v maternici ciste a nie je tam nijaky polyp, nijake cysty... ak sa snazite o babo uz duplom.

cookie29
17. jan 2021

@soffia111 no tak to sa mýliš. Napríklad take chlamýdie sa môžu neprejavovať hodne dlho...

soffia111
autor
17. jan 2021

@cookie29 dobre nemyslime hneď na to najhoršie prosím 😃

jaskolka
17. jan 2021

Toto vôbec nevyzerá na tehotenske priznaky, skôr na peknú infekciu. Kúp si test, ak sa potrebuješ ukludnit, ale na 99 %bude negatívny, odporúčam zájsť k doktorovi, aby ti dal liečbu na zápal, ktorý tipujem ze máš. A ešte, pidla možnosti už nepchaj prsty dnnu, a nehmataj si krcok, podľa ktorého aj tak nespoznáš tehotenstvo, keďže to laik nemá šancu poznať, aby si si ešte viac nezhorsila stav.

denisa291991
18. jan 2021

Mas infekciu toto nie su ziadne priznaky tehotenstva !!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre