Baby, čo znamená hnedý výtok? Ešte sa mi to nestalo. Mám týždeň do menštruácie. MS pravidelná ako hodinky. Môže to byť tehotenstvo?
@stellarstar čiže je možné, že hnedý výtok môže byť predzvesťou tehotenstva? test si urobím zajtra ráno
Áno môže byť keďže občas uhniezdenia vŕta oplodnene vajíčko do steny maternice abu sa tam mohlo uhiezdnit
@stellarstar tak to som zvedavá čo zajtra ukáže test 🙂 teraz by sa už neoplácal asi robiť?
Od posledného styku 10 - 12 d by malo ukázať
ano može byt. U mna tiež tak bolo.
Ja som to mávala roky po vysadení antikoncepcie. Spinenie. Niekedy deň dva pred MS, niekedy aj dva týždne. Po gynekologickej stránke všetko OK. A práve keď spinenie neprišlo, som zistila, že som tehotná. Takže u mna naopak. Podľa mňa je to normálne, každá ms je iná, a co sa ti ešte nikdy nestalo, sa raz stane prvýkrát.
Moze to byt aj znamka nizkeho progesteronu
Mozes aj vecer ak nevydrzis. Ja som mavala poobede silnejsie ciarky ako rano.
@luciah187 odolávam tomuto pokušenie celkom dlho, aspoň, že už máme pomaly nový deň, ráno bude zachvíľočku, dúfam, že dotiaľ vydržím držať :D
Tak daj vediet 🙂
Aktualizujem informácie ohľadom danej témy..takže bola som u doktora, kde mi spravil nejaké testy, skoro všetko mám úplne v poriadku, žiadne cysty, polypy, myómi a pod..jediný problém, kt. mám je nižšia hladina progesterónu, čo spôsobilo špinenie pred menštruáciou, silnejšiu menštruáciu a nasledne jej skoršie skončenie. Odporúčené mi bolo zdravšia strava a menej stresu. Budúci mesiac idem znovu na test, ak sa hladina nevyrovná budú nasadené lieky na úpravu.. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keď si mala styk tak treba urobiť test, alebo môže byt ze telo sa pripravuje na ms