Tupá bolesť v maternici. Ide o uhniezdnie?

21. jan 2021

Ahojte . dnes som 5 dpo, snazime sa otehotniet, nesledujem sa nejak extra, nemeriam teplotu ani nesledujem hlien ale teraz navecer ma zaráža tupa bolest v maternici, tlaky, skoro identicke ako ovulacne bolesti..môže ist o uhniezdenie, alebo je este moc skoro? dakujem

mikasz
21. jan 2021

Ked nemerias teplotu ani nesledujes hlien, tak ako vies presne kedy bola ovulacia? Moze byt sj posunuta...
Ja mavam take bolesti pri ovulacii, uhniezdenie som ani necitila 🤷🏼‍♀️

autor
21. jan 2021

@mikasz robila som si ovulacne testy v case ovulacie cize viem presne kedy som mala.. to "nesledujem sa" som myslela po ovulacii

mikasz
21. jan 2021

Jaj tak, ja ze celkovo sa nesledujes... Ale aj tak je to skoro podla mna,no niektore ti tu povedia, ze citili aj ked sa spermia spojila s vajickom 🤷🏼‍♀️
Jedinu istotu budes mat o 2tt
/5-7 deň po oplodnení dorazí blastocyt do maternice. Následne je potrebné počkať 2-3 dni na uhniezdenie, ktoré trvá 5 dní/

hennyinnsbruck
21. jan 2021

No píše sa ze ca 5-7 dni trvá kým sa oplodnene vajíčko dostane do maternice. Takže teoreticky je to možné. Ci aj prakticky uvidíš za pár dni.😊

Bola som 3x tehotná (z toho raz úspešne) a pri druhom tehotenstve som na 7dpo zacítila jedno silné pichnutie v podbrušku. Za pár dní boli // na teste.

Takze uvidíš no... 😊😊

autor
21. jan 2021

@hennyinnsbruck uz sa dlho pokusame.. 2x za sebou biochemicke takze som velmi opatrna.. ale divne su tieto bolesti.. este mam daleko do ms tak si par dni este pockam ☺☺☺

hennyinnsbruck
21. jan 2021

Chápem ta.. Ja keď som 3x otehotnela ani som sa netesila od toľkeho strachu 🥴😂 drzim palce aby to vyšlo

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre