Ahojte tri dni mi mešká menzes tak som si robila test a ukázalo slabú čiarku čo to znamená? S mužom sme sa snažili o dieťatko
pozitívny 🙂 gratulujem!
Treba zopakovat o 2 dni, ak bude ciarka silnejsia, si tehotna.
@lotitka pozitívny,Gratulujem 😊
@viktoria1425 aj keď je taká slabucka ?
@lotitka nie ci mozes,ale podla mna aj si tehotna👍
@lotitka gratulujem je pekné vidieť
Že je pozitívny ☺️ to to znamená.
Ak je čiarka ružová tak je pozitívny vždy, nezáleží od intenzity.
Môže nesilnieť a môže dôjsť MS, jednalo by sa o biochemické.
@lotitka mala som rovnakú dokonca až po týždni meškania 😁 nakoniec sme zistili ze ovu bola. Posunuta a už som v 12tt.. Takže gratulujem určite tehotná si ❤️
Super, krásna čiarka gratulujem! Tiež čakám tento týždeň na menzes mám 5 dní do takže ešte týždeň počkám ale verím že sa to podarí 😊 takúto čiarku som mala pri prvej dcérke a postupne sa zviditeľnila 😉
@lotitka jasné. To,že je slabá je len preto,že máš nízke hcg. Po pár dňoch bude silnejšia. Gratulujem mamuša 😊😉
@viktoria1425 prepáčte že vás stále otravujem robila som si ešte jeden test a takto ukázalo foťák mi to moc nezachytil
@lotitka Každý druhý deň sa hladina hcg zdvíha testujte ob deň a budete vidieť či čiarke pekne silnie 🙂
Fotka sa mi zda nekvalitná,čiže ani nič nevidím.
Držím 🤞
@lotitka je tam slabá ale je vidieť skús pár dní neskôr ale je tam
@lotitka trstuj až zajtra ráno a z prvého ranného moču 😊
@viktoria1425 ahojte (ak môžem týkať) dnes som si robila test a takto vyšiel
Ten vrchný je dnešný a ten spodný je v pondelok robený
Čo si myslíte je to tam?
@lotitka že gratulujem, krásna čiarka
@lotitka gratulujem 😉 pekne zosilnel
@viktoria1425 baby to ozaj? 🥰 Bozinku nemôžem tomu uveriť 3mesiace sme sa snažili
@viktoria1425 prepáčte že vás zasa otravujem len sa chcem spýtať s mužom sme mali včera sex a dnes ráno ako som bola na wc a utrela sa mala som trochu(2dvapky) krvy mám panikáriť ? Strašne sa bojím
@lotitka nepanikár, to je najhoršie co môžeš urobiť.. Je to bežné v tehotenstve, treba si dávať pozor aby ste mali radšej taky "laskavejsi" sex... Pokiaľ to boli ozaj dve kvapky nemáš sa čoho báť.. 😊 Odsleduj sa, ak by sa to začalo zhoršovať odbehni na gyndu.. Ak nie, je to ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lotitka počkaj 2 dni a urob znova