Prosím poradte robyla som si tehotenský test a ukázal mi jednu silnú čiarku a potom dve slabé máte niektoré stýmto skúsenosť?
Dakujem 😒
menzes som mala minulý mesiac a test je baby comfort mešká mi 2,den
@manamani1 menzes som mala minulý mesiac a test je baby comfort mešká mi 2,den a neviem či možem byť tehotná
@romanelka2 odporúčam nový test, ak sa ukázali 3 čiarky, tak bol asi test vadný...
@lucia.kl tie dve boli strasne slabe a jedna silna ukazali sa asi po 10-15min
Mne sa stalo to iste teraz...ako to dopadlo nakoniec
@hawajcanka tak to budu asi dvojicky 🙂
ale nie, len blby vtip .. fakt netusim, asi chybny test ... ale drzim palce aby na dalsom teste bolo to co na nom chces vidiet 🙂
@hawajcanka chybny test 😉
Nebojte sa nic to neznamena a ajv navode je u kazdeho testu pisane ak sa ukazu tri ciarky test je spatny
Urcite by som zopakovala testovanie novym testom.normalne ma zaujima co a ako 🙂
na novom teste woman secret bol negativny- aj ked sa mi nasvetle zdalo- ze sa tam cosi risuje..-ale nechcem si namyslat...:/
no u mna je to fakt divne.. kramy mi skoncili 6.12 na to 9.,10,11 sme mali s muzom pohl.s. a hned 5 dni na to- v nedelu 13. som uz pocitovala mierne bolesti v podbrusku, plynatost , nafuknute brucho, krize...a nohy- brutalne krce do noh-ako keby na mna chripka liezla-co sa noh tyka... a dnes je to uz 13 den od zaciatku "priznakov" kedy to pokracuje... pridala sa unava, caste mocenie... v zivote mi tak skoro nezacali tieto nazvem "PMS" vzdy to bolo tyzden max pre mrchou...unava... vsetko na mna akosi lezie... mozem byt tehotna? mali ste to aj vy?
@majulikhubova tak tie príznaky by aj sedeli aj ked može to byť aj pms.ťažko povedať.Ja som mala príznaky ako močenie takmer hned po otehotnení to som si myslela,že som prechladla,ale test mi ukazal v den meskajucej menštruacie.tu treba len čakat ako sa to vyvynie.
Ved prave. A to cakanie je najhorsie ..🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@romanelka2 aku znacku si si robila? ktory den cyklu si?