Toto som si nasla, mam test, pri ktorom ukaze po 10 mintach vysledok... pozrela som po 5 tich.. nic ani naznak.. hodila som ho prec...po hodine tak mi to nedalo a zbadala som toto... je vysledok teda edte platny? A vidite to aj vy?
@shilla23 mam test, ktory ukzuje vysledok do 10 min
@alex_zalez toto nevyzerá na " ciarku po limite"
🥰
Zajtra skus ešte jeden test - inú značku
@alex_zalez nieco mi to pripomina 😊 toto bol moj prvy pri poslednom tehu.. gratulujem mne uz doma lezi 5mesacny drobec😊
@alex_zalez ja som takto mala. V “riadnom” termíne som nemala nič. A po som mala \\. Každý ma uisťoval, že to je zlý test. Už ma 4,5 roka tá čiarka 🙂 urob si ráno znova alebo o 2-3 dni. Držím palce 🍀
Mne tiež neukázal ani po hodine, nechala som ho na stole a na druhý deň tam boli dve čiarky. Bola som naozaj tehotná.
Ja som mala este slabsi test a dnes mam doma 9 mesačne dieta 😁 sprav si rano este jeden test 😉
@shilla23 urob si zajtra este test a uvidis.
@haanovajana ja asi nie 🤣
@shilla23 jaj zle som odoslala.
Aj ja som sa tak testovala, po 5 min nic a po chvili kolajnice 😁
Mal ukázať výsledok po desiatich minútach, hodila som ho do koša po piatich. OMFG... 👍
Ja som raz tak vytahovala negativny test z kosa😂 asi po hodine na nom boli 2 ciarky. Dnes ma dcera 8 rokov 🙃
Aj my takto nejako rovnako... po hodine v kosi nam dnes uz dvojrocne babo beha okolo nas...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex_zalez ja nic nevidim skus fotku pridat ale vraj po 10min je vysledok neplatny🤷🏻♀️