TopTest baby - spoľahlivosť

byvala
15. sep 2024

Ahojte žienky, prišla som po radu ,keďže v poslednej dobe podľa testov a recenzií čo čítam tak všetky "duchuju" už aj mužom 🙈😀
Skúsila som pepino to bola ozaj hrôza také čudné čiarky, dnes ráno Mamatest tam sa mi tiež niečo zdalo ale to je na nich asi už rutina a tak som skúsila poobede TOP TEST fialový s lekárne a zda sa mi tam čiarka. Keďže mám starší telefón a test som fotila už po uplynutí čas.limitu tak som fotku trošku aj upravila ale je tam aj originál. Prosím o názor , či opäť to mám brať len ako falošný výsledok, ktorý je teraz bežný na každom druhom teste alebo máte s Toptestom skúsenosti že pri takejto "čiarke" to nebol len ošiaľ ,neviem deň ovulky ani ktorý deň cyklu som keďže som musela predčasne odstrániť krúžok (nuvaring) a mali sme medzi tým a aj potom nechránený styk, a tak skúšam tieto 10tkove testy či niečo zachytia
ďakujem za vás čas a odpoveď 🤳🍀

veronika_sk000
15. sep 2024

@byvala top test mi po limite ukazoval slabu ciarku

petko81
15. sep 2024

@byvala ja tam nevidím 🤷‍♀️
Len 1

kessica87
15. sep 2024

@byvala mne príde negatívny 😐

stela567
15. sep 2024

Top test je spoľahlivý. Mne najprv tiež ukázal slabú čiarku po limite a o 2 dni už to bolo jasné.

sofia1979
16. sep 2024

@byvala skús o dva dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre