Máte skúsenosti s týmto testom dnes som 10-11dpo
Prvý test je zo včera a dolné z dneska
Negatívne všetky
Ahoj, ja na tej druhej fotke vidím na oboch dve paličky, ale tam to už vyzerá, že je to uschnuté, tak ťazko povedať či to nie sú kanáliky 🤷♀️ V každom prípade držím palce. Skús počkať nejaké 2-3 dni a zase otestovať 🍀😊
@calathea97 takéto boli všetky keď boli ešte mokré 😇
@nina0412 cosi sa tam rysuje, zalezi kolky den po transfere si a testuj sa kazdy druhy den, ciarka by mala silniet...
Za mňa pozitivny . Tiež som mala takú čiarku a každé 2 dni silnela. Top test je spoľahlivý test
@gabrielamodrykonik no som cca 10-11dpo
@stela567 myslite že mám skúsiť aj clarblue ultra včasný ? Ten už by mi asi mohol ukázať čiarku keď je písané že sa môže robiť 6 dni pre ms a ja som 4dni pred
A mám doma ešte dr max
@nina0412 Mne sa prvy duch na tycinkovom teste objavil na 12 dpovulacii a 7 dptransfere, a potom mi pekne kazde dva dni testy silneli. Zbytocne je sa skor testovat a nema ani zmysel sa testovat kazdy den, potom to iba skresluje a zenu to stresuje. Tycinkovymi som sa testovala testami znacky Woman Secret a Livsane, a potom digitalnym Clear Blue, ale tym som sa otestovala az neskor, lebo to je 25kovy test a drahsi, takze az vtedy som nim testovala, ked mi tycinkove ukazovali jasnu pozitivitu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.