dobrý večer môžem byť tehotná ak som mala 1.7 ms a teraz z ničoho nič sa mi stále točí hlava mám chute zničiho nič namňa dojde vlčí hlad som stále vyčerpaná
ďakujem za každý názor
To už môže byť, že príde ďalšia menštruácia. Ja mávam takto občas vlčí hlad aj tie ďalšie príznaky deň, dva pred príchodom MS. Nie je to ale moje bežné PMS, no občas sa mi to v niektorom cykle stane a neviem ten hlad zahnať až mám pocit, že mám dieru miesto žalúdka a točí sa mi hlava, jak keby som celý den nejedla. (moje bežné PMS je nechutenstvo a ťažoba na žalúdku 3 pred, ja mávam tie všelijaké šialené chute na sladké, slané pred ovuláciou a nie pred MS 😆🤷♀️)
@adeladulova mala áno viac krát
ahoj, ak si mala 1.7. MS, tak by ti test uz mohol ukazat, neviem ake dlhe mas cykly.
mne sa den pred MS zvykne tocit hlava
@janetinka27 no teraz by som mala dostať 29.7 ms a ms mávam 7dni
@anazuz20 ahoj, ja som odpisovala autorke prispevku 🙂
ak mas nepravidelny cyklus, tak mozes mat posunutu ovulaciu a test ti ukaze neskor.
@janetinka27 a tieto su z dnešného rána
@anazuz20 nehnevaj sa ale ja som si prišla pýtať radu nie čítať tvoj príspevok ak chceš sprav si nový príspevok a napíš to tam🙂
ďakujem a nie nemáš tam nič
TO JE TAKÝ PROBLÉM SI SPRAVIŤ TEHOTENSKÝ TEST?!?!!
@22abigail22 ale ja sa nepýtam či si mám spraviť test alebo nie a za druhé ja som sa pýtala slušne tak ťa prosím slušne aj odpovedz ďakujem😄
ja som sa len pýtala či je to možné
@anazuz20
ani citat nevies, ja nie som autorka a moze si teda kazdy pisat co chce ale vypoveda to o IQ danych osob. Tebe vobec hlava nepobera, ci sme ti tu napisali, ze?
Ale ani som to necakala. Taki ako ty by sa mali naucit najskôr respektu voci druhym a az potom riesit partnerstvo ci rodicovstvo. Nech teda zije egoizmus a hlupost. A ano pis co chces, tebe niet pomoci.
Autorka 🙂
ahoj, mozes byt kludne tehotna. Mala som to presne tak ako ty, len som to nejak neriesila. Myslela som ze unava je z novej prace a skoly popri nej. Pri meskajucom MS som rozmyslala, ze to je z nachladnutia. Po 5 dnoch meskania som urobila test, kde som tu druhu ciarku nemusela hladat lupou ako mnohe tu.
Prajem vam aby to vyslo, vela stastia 🙂
@svetlonos ďakujem krásne pekný deň prajem
ďakujem vám všetkym nakoniec som dnes robila test a som v tom podla tehu kalkulačky som 5 tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😄 a mala si tento mesiac aj sex? Ci mas iba dalsi PMS? 😅