Točí sa mi hlava a mešká mi menzes

zombik20
25. feb 2019

Ahojte,
Snažíme sa s priateľom o bábätko. Nejako som si to neuvedomila že naposledy som mala niekedy 8.januára MS. Odvtedy nič... keďže som nastúpila dnes do novej práce a akosi som ešte nenabrala odvahu si urobiť test nakoľko pár x som si robila keďže sa pokúšame nejaké tie mesiace o bábo a vždy s negatívnym výsledkom tak bojím sa si spraviť test 🤷🏻‍♀️🙈
Myslíte že je nejaká šanca aby som bola v tom? Popravde mi nič nie je len posledné 2 dni sa mi točí trochu hlava, nič strašné a cítim trošku podbruško a prsia ale to ako keby pred MS ale nemám ani žiaden náznak toho žeby mali dôjsť... (špinenie žiadne)
Hmmmm? Váš názor? Mám to nechať tak a čo mi život prinesie?

pininka
25. feb 2019

@zombik20 ja by som to nevydržala a dávno si test urobila. Už len kvôli tomu že môže prísť nejaké špinenie a bude treba nasadiť lieky, ďalšia vec je že by si mala brať kyselinu listovú čím skôr keď si tehotná, aby sa bábo správne vyvijalo.

lucka12399
25. feb 2019

@zombik20 no my ti tazko povieme, urob si test a budes vediet .. uz ti isto ukaze

zombik20
autor
27. feb 2019

@pininka opravujem sa naposledy som mala MS okolo 25-27 január keď si dobre pamätám. Čiže zrejme tehotná ani nie som, počkám na tú MS ☹️🤷🏻‍♀️ Ale ďakujem za radu. Test som sa rozhodla nakoniec nespraviť, ubíja ma keď vidím negatívny test. Pekný večer

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre