Ahojte, mali ste zo niektorá ako medzi prvými príznakmi tehotenstva? Už druhý deň extrém točenie Hlavy
Snažíme sa o bábätko … ďakujem
@stellarstar práveže mám pocit, že je na test ešte skoro.
Nemusí to byť tvoj prípad,ale ja som to napríklad mala, ešte som ani nevedela, že som tehotná...iba točenie hlavy niekoľkokrát denne, keď som si odpila z kávy,tak tlak do hlavy a točenie...urobila som test a vualá, bola som v skorých týždňoch 2.-3.tt ... nemusí to byť aj u teba,ale tak urob test a uvidíš🙂
@kristina210 v 2.tyzdni si nemohla byť, lebo v 2. týždni tehotenstva ešte žena tehotná nie je 😉 počíta sa to od 1.dna poslednej menštruácie
Točenie hlavy moze mat xy dovodov...tlak, nizke zelezo, psychika, chrbtica atd...vsak ak meska MS urob test a ak nie tak este ani na to nemysli ;) psychika je velka vec hlavne pri snazeni sa o babo 🙂
U mňa to bol prvý príznak tehotenstva 🙂
U mňa to bol príznak tehotenstva
@kristina210 v 2 týždni si mala akurát cca ovuláciu a v 3 si bola týždeň po nej.
U mňa točenie hlavy bol príznak nízkeho tlaku
Ako skorý príznak maš na mysli? Druhý deň po styku?? 🤷🏼♀️ Či 2 tyždne? Lebo prvé príznaky nastávajú keď sa vajičko uhniezdi a začne sa produkovať hormón... Všetko predtým je podľa mňa len náhoda 🫣 takže na základe točenia hlavy sa nedá určiť či si tehotná alebo nie
Test digi mi ukázal 1.-2. a druhý 2.-3.tt 🤷♀️
...ale princíp, keď som mala takýto stav ako píše autorka, tak áno, ja som vtedy zistila,že som tehotná...takže ak tehotenstvo spôsobuje zmeny tlaku, čo za mňa spôsobuje,tak u mňa to bol príznak...a jedno ktorý tt no nie? Závraty a točenie hlavy som nemávala predtým a odrazu to bolo,a keďže sme sa snažili po potratoch asi 1.5 roka, tak som spravila test, pre istotu 2x a bolo to tam 🫡
@kristina210 tak ale digi test ukazuje týždne po oplodnení..ale týždne tehotenstva sa počítajú inak
@ glade22 : to mi je jasné 😃, ale ide o to, že u mňa to bol príznak a test bol pozitívny, to je celé
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sprav si test, ja mam točáky napr z ucha