Točenie hlavy na začiatku tehotenstva

monymony1
9. júl 2016

Ahojte baby. Chcem sa spytat ci niektora z vas trpela uz v skorom zaciatku tehotenstva tocenimhlavy.. V poslednych dnoch sa mi strasne toci hlava.. Potom sa rozbusi srdce a je mi na vracanie. Dakujem za odpovede

budova108
9. júl 2016

Ahoj podľa mňa by si mala s tým neodkladne ísť k lekárovi, ak máš tlak v poriadku, určite je treba pozrieť do hlavy, či tam nie je problém. Alebo môže byť problém s vnútorným uchom.
Držím palce 😵

tyelde
9. júl 2016

Celé tehotenstvo zatiaľ....ale príčin to môže mať viac, teplo, tlak a tak, čiže nabudúce povedz lekárovi 🙂

sibalka21
9. júl 2016

to bude skor pocasim a tlakom, nie tehotenstvom, samozrejme pokial nemas ine priznaky

monymony1
autor
9. júl 2016

Bola som u lekara pytal sa ci nemozem byt tehotna - ja neviem kedze ostava vyse tyzden do ms... Poslal ma len na ekg kde povedali ze mi daju pristroj kt mi bude kontrolovat tep vraj mam prist v oktobry... :(

monymony1
autor
9. júl 2016

@sibalka21 len ten pocit na zvracanie .. A bolave prsia ale to moze byt aj pred ms

sibalka21
9. júl 2016

tak pokial mas priznaky musis mat dostatok hcg v krvi, skus si spravit test, bez hcg nemozu byt priznaky 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre