Ahojte,chcem sa spytat,menzes mi skoncil 29.septembra,1sme mali nechraneny styk s mm,9.10.11.som mala taky tmavohnedy vytok a teraz mi meska ms.necitim sa na tretie dieta tak dufam ze nie som v tom.priznaky na tehu nemam ziadne.vzdy po ms sa lubime takto a zatial sa nestalo nikdy ze mi meskala.prosim poradte.ten vytok by mohol byt ovulacny?citala som ze niekedy zvykne byvat.dakujem
@schutzangel pri cykle nejde o to, kedy menzes skoncil, ale kedy zacal a aky dlhy je- a teoreticky ak mas 28-29 dnovy cyklus a menzes 4 dni, tak ste to robili presne pocas ovulacie a teda pravdepodobnost je dost vysoka - ale kedze tieto veci si vies sama vyratat (alebo kazda sexualne aktivna zena by mala) ,co tak skocit do lekarne po test a bude jasne , na com si...
Mavam zhruba 30dnovy a cyklus 7dni.
Tak teraz neviem, ci ja zle pocitam...
Ale ak ti zacala menstruacia 22. 9., tak 1. 9. si este nemala ovulaciu a, pravdepodobne,tehotna nie si.
Test si robila?
Ano pocitas dobre.tehotna nemam byt z coho podla mna lebo ovulaciu som mala od 9.-12. s tym ze 10.11.12.som mala taky vytok hnedy,docitala som sa ze to moze byt aj ovulacny,len som sa s tym este nestretla.len neviem preco mi ms meska.snad pride coskoro.
@simonkazga Nie nerobila.
@schutzangel Pri ovulacii moze byt aj krvavo sfarbeny vytok, aj tmava krv, aj hnedy a nemusi to znamenat ziadnu chorobu ani problem.
Ale pre pokoj duse by som si urobila tehotensky test neskor a naplanovala by som si aj navstevu gynekologa.
@lorela dakujem vam vsetkym.
Ja som mala ms 19-23.9 a 26 ovu a som tehotna
@lenakiss ja som si ista ze ovu bola tie dni ako som uviedla horevyssie.tak gratulujem,tretie by bolo uz moc u nas.necitim sa ani ze by som bola.ale pre vylucenie soravim neskor test a potom k dr.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@schutzangel zabudla som dodat ze 9.sme mali tiez chraneny sex a ten vytok bol 10.11.12.ale slaby