ahojte baby chcem sa spytat ktora ma skusenosti s tmavohnedym vytokom?skor s vyskytuje iba pri utierani.menzes som mala mat 4aprila ale neprisiel no tehotenstva sa neobavam nakolko mam 11rokov spravenu sterilizaciu.dakujem
zacinam mat divne tusenia.vyrazky na cele ako pri prvom dietati,slabost.citam tu ze niektore baby otehotneli aj so sterilizaciou ze sa vajecniky zrastli spolu.mne to trva uz 4den bolest v podbrusku menzes nic.a dakujem si zlata.tebe tiez byvalo spatne?
@telenor A nerobila si si test? Bolo mi trochu zle,ale ten vytok trval tak tyzden.
test som si radsej ani nerobila.zo strachu.ja len nechapem ze lekar spravi sterilizaciu a zena je o desat rokov tehotna.to je v keli.ale bola som na prevenntivke utorok budu vysledky snad sa nieco dozviem
Ja som toto mala, ked som bola velmi prechaldena...
dakujem baby ale ja som chora nebola ani nepamatam.taketo priznaky som este nemala.mna strasne picha v podbrusku uz od 4aprila akoby som mala menzes.a dost neprijemne,hlavne vecer ked som v klude
Smer gynda, podla mna je to skor nejaky zápal ako tehotenstvo
@telenor Ahoj. Ja len na margo - pri zlyhaní sterilizácie, by mala UPT preplatiť poisťovňa. Teda ak by to bolo tehu, verím, že by si nad tou možnosťou nerozmýšľala... 🙂
Moze to byt hocico ja by som to riesila s doktorom..ak chces vylucit tehu sprav si test....mozes mat aj zapal😊
diky moc za rady.lucianka ja som sterilizaiu neplatila bola bezplatna hned po cisarskom,a preto pochybujem nad tym ze je dobre spravena.co je za darmo stoji za prd.a moj gynekolog tiez.musim ho zmenit.myslim si ze pri zapale by to svrbelo zapachalao,ale ja nic.len pri utierani.
ja by som ti odporučila návštevu doktora..budeš si istá.. 😉
teraz sa ten hnedy vytok miesa aj s krvou.takuto skusenost niekto ma?
ja som mala pri tehu...
@telenor U mna bola aj krv,vyzeralo to tak cervenohnedo,niekedy aj zrazeniny.Raz pichalo v bduchu,raz v boku.Moze to byt fakt z prechladnutia,oslabenej imunity,stresu,moze to byt zapal.Neboj sa a zajtra rovna ciara ku gyndosovi.
ludmilaka ano bolia ma krize manzel mi ich stale masiruje,myslela som ze ma bolia s nastavajuceho menzesu.a stvrtok a piatok najviac,skoro sa ani pohnut.
v boku ma ani nepicha len v podbrusku stale.teraz po 4dnoch to zoslabilo trosku.
ludmilaka zajtra mam mat vysledky s preventivnej prehliadky,myslis ze tam ba to zistili?a myslis ze by som mohla mat aj mimomaternicove ked mam sterilizaciu?
@telenor zápal? tehotenstvo? prechod?
0silvia0 mala som vcera vysledky s preventivky.krv dobra v moci videla nieco zvysene len nevedela ze co.povedala aby som sla ku gyndosovi ze to moze byt aj mimomaternicove.ale kazala mi ist az o dva tyzdne nakolko som mala mat menzes 4aprila,aby bolo cosi vidiet.
@katarinamarkova no bud zapal tehotenstvo snad,ale ten prechod asi nie teda dufam vsak mam len 35rokov.a pritom byvaju aj navaly ci?a tie ja nemam.skor sa mi zaludok toci a boli ma podbrusko.to spinenie uz prestalo
Ahojte babenky chcem sa opitat pred dvoma týždňami som mala menzes týždeň som mala prestevku a teraz som dostala menzes ale je taky tmavý až do čierna a neviem co to je ešte som to také nemala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala som ho aj ja niekolko dni,potom to samo od seba preslo.Neskor mi gynekologicka povedala ze to mohlo byt aj z nachladnutia.