Už týždeň aj niečo mám menštruačné bolestí , prsia ma bolia ... menštruáciu som mala mať tak vždy na začiatku mesiaca ale zatiaľ neprišla . Samozrejme som mala nechránený s...ale ako priateľ povedal že si dával pozor 🤷 . Dnes ráno som mala zase také tlaky v podbrušku neviem čo to znamená ..test doma nemám len oculacne mám doma tak som si urobila či náhodou sa mi neposunula ovulka ...jedna čiarka je silná druhá slabá . Ale prsia mám dosť bolestivé a skriabu ma 🤷🤷🤷🤷
Ovulacne testy su takto pred menstruaciou bezne silne, negativne teda... sprav si tehotensky.
Len teda tie menštruačne bolesti mám tak stále čakám že dostanem
@milena866 Môže to byť aj tehotenstvo,niekt ženy mali pozitívne ovu a tehotné , samozrejme aj hcg testy zároveň o pár dní .Toto negatívny test isto nie je .
@anjelicek26 Nie nie sú bezne takto silné . Ani nahodou
@kristina2015 je negativny
@milena866 Sprav si tehotenský test ,podľa mňa si v tom
podla mna tiez si v tom....to tak byva v zaciatkoch. ze menstruacia meska ale priznaky nie...proste sa citis ze uz uz dostanes aj dva týzdne....a preco si si robila ovulacny test?
@andreal1 Takto vyzerá čiarka keď o dva dni žena bude ovulovat . Po ovulke čiara slabne je slabulilinka ledva viditeľná pred ms úplne slabulilinka ,takáto rozhodne nie .
A preco si priatel "dava pozor", ked sa snazite otehotniet??
@andreal1 Teda aby som bola presná 2+2 o dva dni silno pozitívna a o 48 h prask
@kristina2015 To co pises je somarina. Takuto ciarku moze mat pkojne tesne pred menstruaciou, ziadne ze 2 dni pred, to nemas ako posudit.
@fokuska Mám to ako posúdiť, ak nemá zápal je v tom. Mám prečítané toho dosť aj odsledovanu intenzitu ovu pásikov na vl tele a telách iných žien ,čo tu dávajú/li príspevky .
@kristina2015 pôjdem kúpiť test a uvidím 😊
Ovulačný test je negatívny. Ešte si skús urobiť tehotenský 🙂
@milena866 Daj vedieť ako si dopadla ,želám vám to 🙌🙌
@kristina2015 ok idem do lekárne 😊
@kristina2015 len či si to želá aj jej frajer 🤭
@evaachesa 😁 Ak zamiesil tak zamiesil
@kristina2015 no tak to teda áno 😀
@kristina2015 Tak ta tvoja teoria mozno sedi len na niekoho, na mna napriklad ani omylom.
@milena866 Ty tu riesis otehotnenie uz od leta. Raz chces a snazis sa, raz dufas, ze nic neuslo... tak si to ujasni, ci sa vlastne snazite, ci praveze babo nechcete a potom sa adekvatne chran ;)
@fokuska Áno je možné že iba u niekt žien napokon z nej vyliezlo ,že už mešká ms druhy týždeň. A ozaj napr ja mávam takýto pásik 2+2 pred ovu ,pre mňa to znamená ,že už sa hromadí ,čiarka silnie a bude boom. Pred ms mám slabunku,ledva viditelnu. Takáto čiarka v mojom prípade znamená že sa niečo deje ,alebo bude diat. Odsledovala som si poctivo u seba celý cyklus .
@kristina2015 To je uplne v pohode, to ti nijak neberiem, ze na sebe mas takto odsledovane a uz podla toho vies. Ja mam tiez na sebe odlsedovane uz dlho a tvora teoria u mna neplati, ja mam zas iny pattern.
Ale je uplna somarina napisat jej na zaklade jedneho takeho testu ze je 2 dni pred ovulaciou. Ked prebehnes jej starsie diskusie, tak ma menstruaciu nepravidelnu po vysadeni antikoncepcie a podla mna ma sama chaos v tom kedy ma dostat, rata si to mozno na idealnych 28 dni, tak preto ma vzdy pocit, ze jej uz meska. A vlastne sama nevie, ci sa snazia, ci nesnazia, raz dufa, ze tehotna nie je, raz by praveze chcela...
@fokuska Tak to potom ina reč možno bude iba ovu ,ak nevie ani kedy mala ms? Ja takto až nepatram, kto čo kde napísal . Ale ak už ms mala a ozaj mešká šanca na tehotenstvo podľa pasika tam je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milena866 načo robíš ovulacny keď máš spraviť tehotenský? 😀