Dobrý deň, viem, že ma pravdepodobne vysmejete, ale chcela by som sa opýtať. Posledný pohlavný styk som mala v novembri. Odvtedy som mala normálne menštruáciu a negatívne tehotenské testy. Mám však tiky v bruchu a bojím sa či by to nemohli byť pohyby bábätka, pretože už som čítala o ženách čo mali negatívne testy a aj tak boli tehotné. Ďakujem!
nesmejem sa, len krutim hlavou 🤷♀️
Tehotna iste nie si, možno máš len pohyb čriev
Nesmejem sa, chytám sa za hlavu. To bude peristatika čriev, alebo cítiš cievy v bruchu
ja som tehotna od novembra a este pohyby ani necitim,ty mas negativny tehotensky test a uz to citis😂 gratulujem😄😄
To si zas ty? :( riesis to uz dlho a nie nie si tehotna, uz sa upokoj.
V bruchu máte aj črevá, nie iba maternicu či iné orgány. To iba pre informáciu.
Uuuurcite nie si tehotná, tie pohyby môžeš cítiť aj z toho ze na to myslíš stále
Ty si opakovane tu písala, že? Nie, nie si tehotná, mala si normálne menzes, negatívne testy, prečo neustále myslíš, že si tehotná?Tiky v bruchu su bud čreva, alebo svalové zasklby,alebo si to proste namyslas. Veď si daj vziať krv na hcg a keď už ani to ta neupokoji, tak možno v, hľadať inú pomoc.
@jaskolka aj ja to skôr už odhadujem na svalové zášklby, nenamýšľam si to, je to vidno, že mi až pohne tričkom na bruchu a je to dosť často počas dňa. Beriem už aj megnézium tak neviem čo ešte.
pri tomto aj káva chutí lepšie 😀 omg... ženy vám je niektorým už tiež dlho doma ...
Uz to riešiš dlho, to si ešte nestihla gynekologicke vyšetrenie? Za pár € ti aj vyšetria krv ako samoplatcovi na HCG. Schválne som si to teraz pozrela a v synlabe to stojí 11€. Tak sa prosím ťa už buď ukľudni, alebo obetuje čas alebo 11€ a budeš mať odborné potvrdenie, že tehotná nie si. Neviem, na čo stále čakáš.
@thoughtfulweirdo podla mna ona uz nepotrebuje gynekologa,ale psychologa🥺🤦🏼♀️
@thoughtfulweirdo tu už nejde o to tehotenstvo až tak, skôr sa snažím prísť na príčinu tikov a samozrejme, že mi napadlo aj toto.
tiky máva človek často aj zo psychiky. u Teba by mi to sedelo .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No tazko by si bola od novembra tehotna a s negativnymi testami