Tiky bruchu a možné tehotenstvo

26. feb 2021

Dobrý deň, viem, že ma pravdepodobne vysmejete, ale chcela by som sa opýtať. Posledný pohlavný styk som mala v novembri. Odvtedy som mala normálne menštruáciu a negatívne tehotenské testy. Mám však tiky v bruchu a bojím sa či by to nemohli byť pohyby bábätka, pretože už som čítala o ženách čo mali negatívne testy a aj tak boli tehotné. Ďakujem!

sisa_s
26. feb 2021

No tazko by si bola od novembra tehotna a s negativnymi testami

denden77
26. feb 2021

nesmejem sa, len krutim hlavou 🤷‍♀️

suzitok
26. feb 2021

Tehotna iste nie si, možno máš len pohyb čriev

pribinak
26. feb 2021

Nesmejem sa, chytám sa za hlavu. To bude peristatika čriev, alebo cítiš cievy v bruchu

becyn97
26. feb 2021

ja som tehotna od novembra a este pohyby ani necitim,ty mas negativny tehotensky test a uz to citis😂 gratulujem😄😄

nafka0483
26. feb 2021

To si zas ty? :( riesis to uz dlho a nie nie si tehotna, uz sa upokoj.

asia83
26. feb 2021

V bruchu máte aj črevá, nie iba maternicu či iné orgány. To iba pre informáciu.

12lexie12
26. feb 2021

Uuuurcite nie si tehotná, tie pohyby môžeš cítiť aj z toho ze na to myslíš stále

jaskolka
26. feb 2021

Ty si opakovane tu písala, že? Nie, nie si tehotná, mala si normálne menzes, negatívne testy, prečo neustále myslíš, že si tehotná?Tiky v bruchu su bud čreva, alebo svalové zasklby,alebo si to proste namyslas. Veď si daj vziať krv na hcg a keď už ani to ta neupokoji, tak možno v, hľadať inú pomoc.

autor
26. feb 2021

@jaskolka aj ja to skôr už odhadujem na svalové zášklby, nenamýšľam si to, je to vidno, že mi až pohne tričkom na bruchu a je to dosť často počas dňa. Beriem už aj megnézium tak neviem čo ešte.

banderaska29
26. feb 2021

pri tomto aj káva chutí lepšie 😀 omg... ženy vám je niektorým už tiež dlho doma ...

thoughtfulweirdo
26. feb 2021

Uz to riešiš dlho, to si ešte nestihla gynekologicke vyšetrenie? Za pár € ti aj vyšetria krv ako samoplatcovi na HCG. Schválne som si to teraz pozrela a v synlabe to stojí 11€. Tak sa prosím ťa už buď ukľudni, alebo obetuje čas alebo 11€ a budeš mať odborné potvrdenie, že tehotná nie si. Neviem, na čo stále čakáš.

becyn97
26. feb 2021

@thoughtfulweirdo podla mna ona uz nepotrebuje gynekologa,ale psychologa🥺🤦🏼‍♀️

autor
26. feb 2021

@thoughtfulweirdo tu už nejde o to tehotenstvo až tak, skôr sa snažím prísť na príčinu tikov a samozrejme, že mi napadlo aj toto.

banderaska29
26. feb 2021

tiky máva človek často aj zo psychiky. u Teba by mi to sedelo .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre