*este mám pred ms ale posledné dni som sa cítila nejak inak tak som si spravila test
** nie je z ranného moču ale chcem vedieť, vidíte tiež tu slabú čiarku alebo je to kanalik?
ale ano, cosi tam vidno je 😀 ale musela som sa lepsie prizriet a prizmurit oko 😀 neviem ale ci sa da na toto uplne spoliehat, asi by som sa netesila len z jedineho testu, sprav si este jeden aspon.
Zopakuj zajtra z ranného a budeš mať jasný výsledok. Vidím to aj ja, držím palce.
Ja som mala taký pred MS, na druhy deň žiadny rozdiel. Z ranného bol dokonca ešte slabší ako z poobedného. Zosilnel pomaly po niekoľkých dňoch. Držím palce.
Ďakujem dievčatá
Ahoj, niečo tam vidieť 🙂
Vidime
Pockaj ,uvidis neskor ci ozaj
Ano vidim... Len pred ms je to este dost neiste... Drzim palce, nech to vyjde.
Vidím. Koľko máš do ms? Skúsila by som zas o 2 dni z ranného moču
Aj ja som taký mala, teraz som v 8tt 🙂
Ahoj, ja ked som si nebola ista otestovala som sa ovulacným ukazuje tehotenstvo skôr 🙂 Len musí byť prva ciarka silnejsia alebo rovnako silne a postupne s vyssim tt bude len ta prva silna ... Mne aj kamoske to takto vyslo 🙂)
ja zvycajne nic nevidim, ale tu sa nieco crta. SKus zajtra z ranneho moca
@nikoleta999 mne nie, absolutne. Pozitivny ovulacny som mala az tyzden po meskani, ked uz davno tehotensky ukazoval 2 ciarky. Zamerne som skusala 🙃😅
@sejbipi do ms mám ešte 5 dni ale bolo mi posledné dni nejak čudne tak som skúsila
@nikoleta999 ovulačný mi ani ovuláciu neukázal takze týmto testom veľmi neverím
Tak za skusku nic nedas 🙂)
@nevenka Fakt ? sranda, akoze nevravim, ze to funguje na kazdu, ale mne fungoval 😀
@nikoleta999 aj mne to fungovalo
@nikoleta999 je to zaujimave, ale neda sa to spoliehat 🤭. Ale ked uz bol ovulacny pozitivny, tak tak brutalne ako nikdy 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vidno druhú čiarku, ale priprav sa, že ti tu budú písať, že test je snehobiely. Či to bude tehotenstvo, to uvidíš o pár dní, ak čiarka zosilnie.