Testy tehu a citlivé prsia

sasika255
20. jún 2024

Ahojte ženy
mala by som na vás otázku...včera, dnes ráno, a dnes večer mi na tehotenských testoch ukázalo jednu tú výraznú kontrolnú čiarku a jednu slabunkú...ale že iba keď sa lepšie pozriem...na jednu z tých troch testoch je ju vidno celkom dobre ale moc farby nenabrala ..pridala by som aj foto ale nemám tak výkonný telefón....prosím vás mám mať nádej na bábo?
písala som mojej gynekologičke ale neodpisuje ani nedvíha mobil. mám divné bolesti brucha a citlivé prsia a na počudovanie ma dnes boleli aj zuby..známa mi povedala že aj ona keď bola v to tak to mala tiež.. za odpoveď ďakujeem

ysseba
20. jún 2024

@sasika255 Myslíš takéto čiarky? Mne sa tieto čiarky objavili v limite a tehotná nie som, takže asi tak.... Aký test si použila, akú značku?

sasika255
autor
20. jún 2024

áno niečo na tento spôsob .. dr max
počkaj skúsim odfotiť

sasika255
autor
20. jún 2024
sasika255
autor
20. jún 2024

tá čiarka tam je ale môj mobil nemá vôbec dobrý foták..ospravedlňujem sa

@ysseba

ysseba
20. jún 2024

@sasika255 vidim tam nieco. Ale tazko povedat. Skus vydrzat zajtra netestovat (i ked viem, ze je to nemozne 🤪) a potom v sobotu by ta ciarka mala byt ovela vyraznejsia. Ale kedze ako vidis niekolko mojich testov a rozne znacky, tak sa zatial neraduj, aj ked ti to velmi prajem 🙏

sasika255
autor
20. jún 2024

stačí do nedele vyčkať či v sobotu?
@ysseba

sasika255
autor
20. jún 2024

mám hrozne moc otázok ..bude to naše prvé bábo
@ysseba

ysseba
20. jún 2024

@sasika255 Keď otehotnieš, tak sa začne produkovať hormón hCG. Testy fungujú tak, že tento hormón v moči detekujú a objaví sa tam druhá čiarka. Čím je čiarka silnejšia, tak to znamená, že toho hormónu je v moči viac. Vraj ten hormón hCG stúpa obdeň, preto sa odporúča testovať za dva dni. Kľudne sa otestuj v sobotu. Ak bude čiarka silnejšia, je to na dobrej ceste. A koľko ti mešká menštruácia? Ale zatiaľ je tá čiarka naozaj slabá, zatiaľ sa nenamotávaj na bábätko, zatiaľ to ber s rezervou 🙂

michaela329
20. jún 2024

Daj si v pondelok zobrať krv ako samoplatca a budeš mať istotu. Gynekológ Ťa aj tak najskôr vyšetrí okolo 6tt. Ja som za to platila 22€.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre