Testy sú pozitívne a lekár nič nevidel

stela1981
5. dec 2017

Ahojte,musim to niekomu povedat..meska mi to este len par dni ale dva testy jednoznacne po dve ciarky. Utekala som hned k lekarovi a hryzla si od nedockavosti vsetky prsty. A on sa do monitoru mracil..ze tam zatial nic nevidi a moze to byt mimomaternicove a ze sa mu nezdaju nejake uzliky na maternici...kontrola o tyzden. No fest mam nervy 😕

danyb
5. dec 2017

to je úplne normálne, že tam ešte nič nevidí.. je strašne skoro.. ak ti mešká len pár dní, tak si možno v druhom alebo treťom týždni, na sono je vidno najskôr 6tt - 8tt a krv na HCG ti bral? akú máš hodnotu? ak máš pozitívny test, tak sa nestresuj.. nechápem čo to máš za doktora ☹ hneď ťa straší mimomaternicovým..

emasss111
5. dec 2017

@stela1981 a koľko ti mešká??? ak len pár dní, tak je logické, že na sone ešte nič nevidno...zatiaľ nestresuj 😉
a vzal ti krv, aby zistil hladinu hcg???

stela1981
autor
5. dec 2017

Nevzal. Neda sa niekde kupit test na to?

kakatulik
5. dec 2017

@stela1981 no ved ten si si robila z mocu.
Ako hovoria baby. Pockaj min.tyzdem a potnm sa uvidi viac.

misinka0611
5. dec 2017

Dr. ta mal hneď otočiť, ze dojčíte neskôr. Jednak nic nemusi vidieť a jednak by si bola bez tohto stresu 🙂

misinka0611
5. dec 2017

Oprava nie dojčíte ale dojdite 😂

2zuzanka2
5. dec 2017

Čudný doktor takto tá vystrašiť🤔 no ja som volala doktorovy až keď mi 10dni meskali, test mi ukázal po dvoch dňoch meškania dve krásne čiarky,no objednal má až keď som bola 6+3tt a videl krásne obe moje bublinky 😉

stela1981
autor
5. dec 2017

Och tak teda uvidim. Ostala som v strese. Ukazoval mi co by mohla byt sliznica ale vraj mam aj 2 uzliky. Pred viac ako mesiacom som mala cystu ale ta zmizla. Dietatko by som velmi chcela, uz mam 36 rokov 😒

misinka0611
5. dec 2017

@2zuzanka2 Ja tiez som išla takto ako ty. A aj to som si hovorila ze mohla som este počkať, kedže nevidela srdiečko este. Nabudúce pojdem este neskôr ak teda bude nejaké nabudúce 😂

yennn
5. dec 2017

Divim sa ze ta vobec objednali takto skoro k doktorovi, bezne to nerobia.
Drzim palce a hlavne sa daj do kludu, ked su // tak sanca je obrovska, uz len pockat par tyzdnov na srdiecko 😉

stela1981
autor
5. dec 2017

Ja som mu ani nevolala ale hned som tam nabehla...ved na toto som cakala uz tak dlho 😅 chcela som to mat hned potvrdene. Ok tak ideme cakat 😉

ivanka12311
5. dec 2017

Ved to je normalne ze tam nic nevidi 🙂 ...je prilis skoro...aj mne pri druhom povedal dr ze tam nic nevidi...prisla som o tyzden bola som stastna tehulka 🙂ked ti test ukazal 2x // tak je to jasne 🙂

ciola
5. dec 2017

súhlasím, je ešte príliš skoro na to aby tam niečo videl ale tak to by mal ako doktor vedieť. počkaj teda ešte a uvidíš. ale šla by som tam potom aby ti aj krv zobral keď to teraz neurobil

vondolina
5. dec 2017

@ciola viem si predstaviť ako ju to čakanie zožiera 😕

betina1984
5. dec 2017

Ja som bola pri oboch az v 8-9 tt.,skor sa neoplati. Moze potvrdit vacok,ale plod tam este neni urcite vidiet

stela1981
autor
5. dec 2017

Pripadam si hlupo 😅 netrklo mi ze este nic neuvidi. Uz som to chcela mat potvrdene...
Vyplasili ma tie uzliky na maternici ale tak pockame... 🙂

anjelicek26
5. dec 2017

@stela1981 pozitivne testy su pozitivne testy. Tes sa a k lekarovi ma zmysel ist tak o tri tyzdne ;)

stela1981
autor
5. dec 2017

Dakujem vam 😉

deti95060810
5. dec 2017

nechápem načo letíš k lekárovi hneď pár dní po vynechaní menzesu....Stačí keď tam pôjdeš o mesiac....ak si tehu tak aj tehu budeš o tých pár týždňov a budeš mať istotu že lekár tam už bude vidieť to čo vidieť má....😉
bola som tehotná niekoľkokrát, ale ani raz sa mi nestalo aby bola lekárka na pochybách či som alebo nie tehotná...aj tak ti tehu knižku dajú až po uplynutí 10 tt...dovtedy je veľká pravdepodobnosť potratu....

tatiana1329
5. dec 2017

@deti95060810 toto by som zase moc nevravela lebo mne meskal jeden den a hned som vedela ze som tehotna, isla som lekarke a bola som tehotna 5-6 tt a v pohode to videla este aj fotku mam... a chapem ju ze sa nevie dockat a jednoducho to chce uz vediet... urcite to zazila kazda z nas... myslim ze mesiac nevydrzi :D

deti95060810
5. dec 2017

meškal ti jeden deň a bola si tehu 5-6 tt????? ....
ja som raz prišla a bola som v 15 tt - lekárka videla už všetko 😉.... tehu príznaky žiadne, okrem vynechania men.
no milá dáma vydržať bude musieť...🙂

tatiana1329
5. dec 2017

@deti95060810 ano... ja som to potom ratala a co som vedela kedy sme boli s muzom spolu bez ochrany tak som otehotnela 2 den po menstruacii... a kedze som ju mala presnu ako hodinky (padol 29 den a prisla) a meskala mi jeden den, vedela som co sa deje... 🙂 a tiez ziadne priznaky iba mi meskala... dalsi den som si kupila test a bolo to jasne 🙂
ja viem ze musi pockat ale pochop ju... ja sa jej nedivim 🙂 a dufam ze tie testy co si urobila boli spravne a zachvilku sa bude tesit naplno 🙂

alexa21
5. dec 2017

Maminky ved pisala ze tak dlho cakala..ked ma 36 a caka 1.miminko tak ju chapem.nebudte hned zle..ja som po pol roku snazenia ked som mala 21 najradsej utekala este pred tym nez by som si vsimla ze meska..
Tehu knizku som dostala pri oboch uz pred 8 tt..
Moooc prajem nech lekar tehu potvrdi❤..
Aaa uzlinky som mala aj ja,teda myomy..v 8tt druheho tehu..dal mi "dufaston" a magnezium.

stela1981
autor
5. dec 2017

@deti95060810 och bez urazky...netusila som ze sem mozu len profi matky a profi tehosky 😒 netusite co prezivam a prezivala som do teraz. Ano uz si uvedomujem ze je to prilis skoro aby mi lekar cosi potvrdil ze vidi. No ta euforia zmiesana so strachom ma zaviedla priamo k nemu.
Ostatnym dakujem za podporu. Dufam ze sa budeme moct naozaj tesit 🙂

stela1981
autor
5. dec 2017

A moj prispevok bol skor o tom strachu z uzlikov a mimomaternicoveho 😒

catherinah
5. dec 2017

@stela1981 neboj, bude to v poriadku. Ja to chapem, nic si z tych reci nerob. Teš sa 🙂

stela1981
autor
5. dec 2017

@catherinah dakujem 🙂

lavieenrose
5. dec 2017

ja nebudem pri pozitivnom teste cakat dva mesiace aby dr vsetko videl..ako zena ktora mala mimomaternicove tehotenstvo si dam skontrolovat aj mini bublinu...inac ked som bola druhy krat tehotna tak som sla k dr hned plod nebolo vidiet bol tam gestacny vak ale hlavne bolo ze v maternici....myslim ze pan lekar ma dost skusenosti, videl dost utz takze on by mal vediet co ma kde vidiet a v akom tt..nie niekto na mk

deti95060810
5. dec 2017

@stela1981
@tatiana1329
ako v pohode môže ísť aj zajtra k lekárovi, lenže on zas nič nebude vidieť 😉.... Takže nič iné ako čakať sa nedá....

mimiqa
5. dec 2017

@stela1981 digitalny test si robila?😋😍😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre