Ahojte 🙂 ja mam taky problemik 🙂 v auguste som nedostala menstruaciu, teraz somuz mala dostat dalsiu a nemam ani tu...poslednu som mala na zaciatku jula. Robila som si testy a boli negativne, a chcela by som vediet ci mozu aj test klamat. citala som ze nie kazdej zene ukaze test ze je tehotna..Nemam ziadne priznaky ze by som mala dostat menstruaciu. Zatial mi ani nebyvalo zle, len sem tam mi zostalo nevolno ale to preslo...ale vcera mi cely den bolo nejak divno, taka slaba som sa citila a bolomi na zvracanie a tak isto mi je aj dnes...zatial dakujem 🙂
ved tak volaj dokimu...nech ta prezrie alebo urobi testy....
tiez myslim, ze mas iny problem... tehotensky test by ti po takej dlhej dobe od vynechania uz urcite ukazal tehotenstvo...
Ja som pri kazdom tehu mala pocity ako keby som mala mat menstruaciu. Vzdy ma velmi bolelo brucho ako ked ma prist mrcha. Aj prsia pobolievaju. Mne od zaludka nikdy nebolo zle. Takze ja na tvojom mieste by som uz bola minimalne objednana dr. Ak chces vediet, co sa deje, tak jedine dr ti to povie. Kazda zena je ina a preto ani tu ti nikto nemoze dat 100% odpoved.
Test ti nemusi ukazat hned ze si tehotna, mne vysli 3negativne testy (v prvy den meskania) a o tyzden na to 3 pozitivne. druhe ciarky som mala uplne slabucke, pretoze som mala nizku hladinu HCG. Takze podla mna mozes byt kludne tehotna. Najlepsie by bolo ist k lekarovi, ten bude vediet zistit tehotenstvo alebo este pockaj par dni a urob dalsi test (roznej znacky).
urcite si tehotna.. mne teiz neukazali testy pri malej.. bola som tehotna a testy ukazali ze niesom. az doktor mi zistil ze som.. ale moze byt aj problemik ale pochybujem.. chod k zenskemu po dobru spravu drzim palceky 🙂 .
podla mna by si mala ist k doktorovi..mozes byt tehotna ale tak isto to moze mat aj inu pricinu... drzim palce aby to bolo to prve 🙂
@05041993 tak brucho ti urcite nerastie z tehotenstva, ked na sone nic nevidno...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prečo si ešte nesla k lekárovi? Ak je test negatívny, tehotná nie si. Mozes mat vsak nejaké problémy - cysty...