Ahojte máte niekto skúsenosti s testami one step?
Majú dosť farbiva?
Ukážu už aj čiarku nejakých 10-11 dpo alebo až po MS?
@barus26 no tak toto ma nepotešilo teda :D takže až veľmi často sú falošne pozitívne?
áno, ja som mala niekoľko takých a tehotná som nebola. Ale teda to je čo sa týka duchov alebo slabučkých čiarok, pokial je už fakt krásna čiarka tak ukazujú dobre.
@barus26 ak sa smiem opýtať,tie slabé čiaročky ti vyšli pred MS alebo až po?
pred. Ja som vždy testovala pred ms keďže sme sa dlho snažili sledovala som si ovulaciu, vždy som testovala tak 10-12dpo
@barus26 ďakujem,ja testujem od 10dpo a 3 dní po sebe boli slabunké čiarky ktoré nesilneni tak asi sú len zlé tie testy
buď alebo ide o biochemické.. Vyskúšaj určite iný test
@barus26 skúsim... ďakujem pekne
Mala som ich 2x, keď som bola tehu ale nedopadlo to, ukázalo aj slabnutie ciarky a keď som nebola bol biely ako sneh, takže za mňa ok.
Ahojte, tak pisem aj ja skusenost. Mam tych one step kupenych 50 kusov z Ciny, ale je to uz zle. Niekedy ukazovali dobre, ale cele toto balenie je na nic. Vzdy mi ukaze pred menstruaciou dve ciarky, sice ta druha je slabsia ale normalne ju vidno. Musela som kvoli tomu ist aj na HCG uz 2x, kde som mala hodnotu nula, cize ziadne biochemicke ani nic podobne. Urcite na to davajte pozor.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
majú toľko farbiva, že si maľujú čiarky ako sa im zachce, aj keď tehotná nie si 😀