Testy netmavnú

16. apr 2024

Ženy máte niektorá skúsenosť, že vám druha čiarka nesilnela niekoľko dni po sebe? Test nie je ani negatívny ani tam nie je úplne jasné tehotenstvo. Mám stále slabučkú čiarku na teste a tretí deň nesilnie. Môže tam byt ešte šanca že sa zadarí? Dnes som 14 DPO. Keď pozerám ako vyzerali testy na 14 deň iných tak nemám z toho dobrý pocit. Testujem skoro kvôli liekom a ak budem tehu tak mám ísť okamžite na odbery na endokrinológiu.

majamat
16. apr 2024

testy dost duchuju, cize je kludne mozne, ze mas test negativny s tym, ez mas slabu ciarku. 14den je este skoro, este tu sanca bude. skus si dat odobrat krv an HCG, to je ovela presnejsie.

autor
16. apr 2024

@majamat ale že by dochovali 3 dni po sebe? 😏

barboritta
16. apr 2024

Odfoť ten test

majamat
16. apr 2024

vsak o to ide, ze vela testov duchuje, nehovorim, ze nemozes byt teu,a le jednoducho testy ti to zatial neukazuju.
popozeraj temy v skupine Som tehotna?

a testovala si z prveho ranneho mocu? mas rovnake testy pre porovnanie? je citlivost testov vysoka? asi nema vyznam testovat denne.

popozeraj tu, najdes vela tem, kedy sa na teste ukazuje duch a nasledne bud nie je vyjadrenie autorky prispevku, alebo v profile, ci inde nenajdes ani naznak tohom ze by po takom teste bola tehu. samozrejme niektore tehu budu, ale proste takyto vysledok nie je relevnatny, lebo evidentne toto niektore testy robia aj zenam, ktore tehu nie su https://www.modrykonik.sk/forum/category/som-te...

autor
16. apr 2024

@majamat testujem rovnakou značkou, z ranného moču,citlivosť 10. Mám aj digi ale ten som zatiaľ neskusala lebo to viem že ma citlivosť 25 tak asi by aj tak nič neukázal

autor
16. apr 2024

@barboritta takto to je už 3 dni

barboritta
16. apr 2024

No na 14 DPO je to naozaj bieda...vieš určite,kedy bola ovulácia?Raz som mala takéto testy po meškaní viac ako týždňovom,ale mala som ovuláciu na 30DC

autor
16. apr 2024

@barboritta práveže neviem to úplne presne. Nemala som ju odsledovanu, len plánovaný styk sme mali

majamat
16. apr 2024

ja na tych foto ciarku nevidim. je to tak slabe,ze fotak to ani nezachyti. toto fakt bude len duch, ktory nemusi nic znamenat. na 1den vacsinou uz vidiet pozitivitu jasnejsie, ale zas nevihnutne este pozitivne byt nemusia.
ak chces amt istotu, tka fakt otestovat v labaku. mozes aj ako samoplatca.

no_co_uz
17. apr 2024

Mam cerstvu skusenost - skoncilo to u mna ako biochemicke
Snad vy budete iny pripad

autor
17. apr 2024

@no_co_uz ja už mám tiež ten pocit

no_co_uz
17. apr 2024

Mate aj nejake priznaky? Lebo ja som uz aj dopredu vedela , ze je zle ked mi zrazu prestala unava, prsia aj podbrusko prestalo pobolievat

autor
17. apr 2024

@no_co_uz nie, nebolo mi vôbec nič

nicoldee
3. júl 2024

Ahoj ako si na koniec dopadla?

autor
4. júl 2024

@nicoldee ahoj. Nič z toho nebolo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre