Baby posledná ms 24.4 cyklus cca 35 dňový v pondelok hcg 50 testy robené od stredy po dnes bojím sa v januári som mala anembryomolu :( mám nasadený duphaston medrol a clexane viem že sa sledujem ale mám obrovský strach nemám žiadne tehotenské príznaky okrem obcasnej veľmi slabej bolesti brucha predtým má pri tehu boleli prsia teraz nič
@janai1 Áno ten stredny bol robený včera a ten modrý dnes fialové sú mamatesty a modry je dr Max lebo iný nemali :( mám veľký strach
posledna MS ale asi nebola 24.4. 🙂 to mi nejako nevychadza
kazdopadne - na nejake velke tehotenske priznaky je este skoro, niekto nema ziadne, niekto tak okolo 7tt
HCG stupa obden, takze zo dna na den ani rozdiel byt nemusi a ako pise @janai1 testovala si roznymi testami, maju rozne farbivo, to sa potom tazko porovnava, chapem ta aj tvoje pocity, mala som dve negativne skusenosti a pri tretej by som testovala 3x za den, ono to ale naozaj nicomu nepomaha tento stres, vsetko bude v poriadku! treba tomu verit 🤞🏻🍀
@petamich áno preklep jedná sa o marec :( ja som mala dva krát anembryomolu behom roka v pondelok mám ísť na krv na hcg no už teraz mam s toho nervy :( veľmi sa bojím snáď mi aj tie lieky pomôžu beriem ich od pondelka len nieje nízka tá hodnota 50? :(
nie je, hodnota HCG je v poriadku, su tam obrovske rozptyly - dolezite je, aby rastlo
nasadili ti vsetko co mohli na udrzanie, takze ani ty ani lekari v tejto chvili viac nezmozete, treba sa dat do pohody a najst si nieco co ti zamestna hlavu, tento stres ti fakt nepomaha, moc drzim paste
Mne testy silneli veľmi pomaly. Tiež to bolo tak že 2-3 dni sa mi zdalo že sú rovnaké. Silnenie nebolo úplne výrazné. Mám tehotenstvo o dva týždne posunuté tak to bolo asi aj preto. Ovulaciu som mala neskôr. Najlepšie je nakúpiť si rovnaké testy a testovať v rovnaký čas ráno najlepšie hneď po zobudení.
@kkovacovak ešte vyskúšam s ranného moču test a musím si počkať na pondelok na odber hcg no mám strach či od pondelka sa zvýšilo v pondelok bolo 50 :(
Ako ti baby píšu, máš testy od inej značky.. Úplne ale ze úplne zbytočné sa teraz stresujes a tým si blížis 🙂 skus za dva dni ten Dr max a rozdiel uvidíš.. Ja keby mam takúto čiarku ďalej netestujem čakám na návštevu lekára a teším sa. Hcg ide ob deň niekomu možno aj po 3 dňoch sa zvýši. Nenavodzuj si sama veľký stres a najhoršie scenáre lebo si potom privodis to čoho sa najviac bojíš.. Chápem tvoj strach ale úprimne ti poviem ze je zatiaľ zbytočný.. Vyloz nohy zober knihu, pozri seriál. Prvý a druhý test majú v sebe rozdiel 🙂
Podľa mňa sú čiarky úplne krásne viditeľné a nie je čo riešiť 🙂
@simonkasim ďakujem za povzbudenie akosi po tom vsetkom ostal vo mne veľký strach a obavy budem sa snažiť myslieť pozitívne ;)
@sejbipi ďakujem no na ten odber v pondelok sa bojím veľmi :(
Nemaj žiadne obavy naozaj 🙂 sa len trápis a predlžuje sa ti čas a stres je škodná. Ja ta chápem, viem si to predstaviť. Ale ak chceš niečo viac urobiť preto, aby bolo bábätko zdravé a bolo tehotenstvo v poriadku tak sa hlavne zhlboka nadychni, zacvič tehotensku jogu urob dobrý relaxačný čajík daj si niečo dobré pod zub 🙂 usmievaj sa, teš sa! Vieš ono co ak je to teraz v poriadku a ty si urobíš sama zle? A predstav si, že sa ti podarilo o5 otehotnieť ved to je skvelá a úžasná správa! ❤️ Teš sa naozaj a veľmi. Akú energiu dáš takú dostaneš, pozri si videa o bábätká ch alebo niečo 😂 ja sa radujem s tebou a verím ze budete v poriadku ❤️
Teraz už nič nevymyslíš. Nestresuj sa tým aj keď viem že to asi nejde. Je možnosť že to dobre dopadne ale treba byť aj realista. Ten prvý trimester proste treba brať vždy do úvahy že sa niečo môže pokaziť. A ja si vždy hovorím že lepšie na začiatku ako potom neskôr. Snaž sa upokojiť. Ja tiež vždy idem na kontrolu s tým že buď/alebo a potom som spokojnejšia z pozitívnej správy. Musíš veriť že to dobre dopadne
Treba byť pozitívne naladená 🙂) všetko bude určite v poriadku, poznám tie pocity, sú to obavy a nadšenie v jednom. Mne prvé kontroly u lekára klepkali nohy, nedokázala som ich uvoľniť, musela som si ich držať rukami😀 sú to stresy, nedá sa na to nemyslieť, keď ti na tom záleží, úplne chápem 🙂)
Vidíš to ja som ti to hovorila!!! ❤️ Ako kraaaasne zosilnel, a už kľud!!! Teším sa s tebou strašne ❤️ prajem ti konečne aby si bola šťastná a mala krásne zdravé bábätko 😍
krasne zosilnel! 🥰
Super tak vidíš že to bolo v poriadku. O dva dni by bol ešte silnejší ale už kašli na to a teš sa na kontrolu. Držím palce nech všetko dobre dopadne
Ďakujem vám budem v to veriť že do tretice to vynde 🙂 😘❤️
Potom daj vedieť ako si dopadla 😉...ak to tu nezmažú
Držim palce aby bolo všetko v poriadku!!!!
Si tehotna nestresuj drzim palce 🙂)
Akurát sa chystám na krv v strese som velmi držte mi palce výsledky budú okolo obeda 😭😭😭😭
Držím place 🙏
Dnešné hcg 1760 ❤️už len počkať na prvé sono či je fazuľka kde má ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
No vidíš je to tam 🙂 blahoželám a držím palce nech to dobre dopadne
@kkovacovak ďakujem ❤️ zajtra ultrazvuk toho sa bojím ešte viac no už pri takejto hodnote mohlo byť niečo vidno nech som spokojnejšia 🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na porovnanie treba používať rovnaké testy... Ten stredný je silnejší ako ten vrchný 🙂