Ahojte mate podobnú skúsenost ze testy nesilneli aj tak ste boli tehotné? Posledný mama test je dnes ránopotom dva modré sú robene na obed prvý Dr max ten je slabí a druhy maybe ten sa mi zdá taky lepší. Vôbec neviem co si mam Otom myslieť. Dnes termín ms
Kedy máš mať MS? Lebo podľa mňa sú tie testy negatívne všetky.
@babovka2321 prvý pondelok druhy utorok potom štvrtok a posledný mama test dnes ráno a vôbec nesilnie 😪
A to tehotenstvo máš potvrdené gynekológom alebo si len myslíš, že si tehotná?
Ze pockaj dva dni a sprav test z ranneho mocu....a uvidis vi ciarka zosilnie
@beruska1108 podla mna tie modré vyzerajú najviac ze áno ale ked si budes robit každy den tolko testov tak ti z toho prepne žena. Ja by som aspon 2 dni pocakal a v nedeľu ráno vyskúšaj..
@beruska1108 mne zo zaciatku tiez tmavli ciarky pomalsie, ale tak ako hovoria vyssie, pockaj aspon dva dni, urob si z prveho ranneho mocu a uvidis... ak sa nedostavi MS.
Za pár dní skus clearblue, digitálny, je drahší ale podľa mňa presnejší 🙂
Ak je dnes 14. deň po ovulácii, tak si ešte len teraz teoreticky mala mať menzes. Minimálne dva dni počkaj - najlepšie aspoň týždeň, a až potom urob test.
@beruska1108 nema vyznam robit testy kazdy den, hcg stupa obden, navyse len dnes mas termin ms, vyskusaj urobit o 2dni.
Vzdy rob testy rano. Su to 10-tkove?
Pricin preco ciarka netmavne moze byt vela, treba vsak verit, ze to bude ok a nestresovat sa testovanim kazdy den
@veronikalubko digitalny nie je presnejsi, navyse je to citl.25, cize skor ukaze tehu 10-tkovy
@mikasz podľa mňa záleží od hodnoty hcg, mne toto nezoberie nikto pretoze je to vlastná skúsenosť toto tehu 😊 na 10tkovom slabšie čiarky a na clearblue 2-3+ 🙂
@beruska1108 boze, zeny 🙏🏼 vy sa same psychicky tyrate
Ani mne nesilneli, až týždeň po to čo mi mala prísť ms sa mi zdá 😉
@beruska1108 mne 10 dni nesineli, kym neprislo krvacanie.. Proste sa plod neuchytil a odchadzal. Netyraj sa sama takymi testami, kde musis lustit a hladat pod lupou
Ahoj, ako ti to dopadlo? Ja mám momentálne ten istý problém a neviem čo si mám myslieť. Cely deň nad tým premýšľam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@beruska1108 takze posledne tri testy su z dnesneho dna a predchadzajuce tri? Hadam nie su tiez vsetky tri zo vcera.